NJENO SVEDOČENJE MOŽE DA PROMENI ČITAV TOK SUĐENJA: Slavna manekenka umešana U SUKOB između Džonija Depa i Amber Herd
Foto: Profimedia

DŽONIJEVA BIVŠA

NJENO SVEDOČENJE MOŽE DA PROMENI ČITAV TOK SUĐENJA: Slavna manekenka umešana U SUKOB između Džonija Depa i Amber Herd

Pop kultura -

Kejt Mos, bivša devojka Džonija Depa, svedočiće na suđenju u kojem se spore Džoni Dep i Amber Herd. Časopis "People" piše da im je izvor blizak glumcu potvrdio kako bi Mos trebala da svedočiti sutra, u sredu, putem videa. Razlog njenog svedočenja je to što ju je Amber Herd spomenula na suđenju ranije ovog meseca.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Herd je naime spomenula Mos kada je prepričavala jedan navodni sukob između Džonija Depa i njene sestre Vitni Enrikez. Glumica je rekla kako je Dep zamahnuo rukom na njenu sestru, nakon čega se ona "odmah setila Kejt Mos i stepenica" i potom udarila glumca.

Depovi advokati su, piše People, likovali kad je Herd spomenula Mos zato što im je to dalo priliku da je pozovu kao svedoka koji će osporiti izjavu glumice.

Amber Herd
foto: Profimedia

Herd je navodni incident s bivšom devojkom i stepenicama spomenula i u spornom članku u The New York Postu 2020. godine.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Inače, Mos i Dep su bili u vezi od 1994. do 1997. godine, a poznato je da su u odnosu imali trzavica. Tako je Dep jednom prilikom priveden nakon što je usled svađe uništio hotelsku sobu. Glumac je kasnije priznao da mu je bilo teško da uskladi poslovne obveze s privatnim životom, dok je Mos rekla kako joj je godinama bilo teško zbog raskida.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track