OVAKO IZGLEDA VIKENDICA VUKA KOSTIĆA: Evo gde se nalazi glumčev RAJ NA ZEMLJI i kakav je PLAN skovao s Vojinom Ćetkovićem (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

VOLE PRIRODU

OVAKO IZGLEDA VIKENDICA VUKA KOSTIĆA: Evo gde se nalazi glumčev RAJ NA ZEMLJI i kakav je PLAN skovao s Vojinom Ćetkovićem (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Vuk Kostić ima vikendicu koja se nalazi na Mokroj Gori koja mu pruža mir.

Vuk Kostić, sve je sredio po svojoj meri, a neretko u vikednici voli da provodi vreme.

Takođe, nije ni retkost da ga prijatelji posećuju, pa se u pomenutoj kući organizuju okupljanja, a na trpezi se obično nađe svašta raznovrsno. Osim toga, brvnara ima i prelepu terasu, koja je stvorena za uživanje.

Čitav kutak na padini, među drvećem, daleko od asfalta i gužve potpuno ispunjava glumca koji je jednom prilikom odlučio da će se tamo skroz povući:

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo - kazao je glumac i dodao:

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:21

KAD GLUMCE PADNU U SEVDAH! Nataša Ninković, Mićalovićeva i Vuk Kostić opustili se uz vino, a Sloboda je čak uradila ovo! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track