MOJE KOLEGE SE BAVE PROSTITUCIJOM! Eva Ras šokirala priznanjem: Oni pristaju da rade za pare, a pomenula i legalizaciju ove stvari
Foto: Marina Lopičić

iskrena

MOJE KOLEGE SE BAVE PROSTITUCIJOM! Eva Ras šokirala priznanjem: Oni pristaju da rade za pare, a pomenula i legalizaciju ove stvari

Pop kultura -

Glumica Eva Ras, koja nikada nije krila da je za legalizaciju najstarijeg zanata, smatra da se njene kolege bave prostitucijom jer se ne bave glumom iz ljubavi već isključivo zbog novca.

Eva Ras
foto: Dragana Udovičić

- Pitam se zašto prostitucija u Srbiji nije legalizovana? Da je to regulisano ne bi se insuiniralo ko jeste, a ko nije. Inače, govorim svima da smo svi mi ku*ve. Kada god mi glumci pristanemo da radimo neki posao za pare, a ne zato što nam je drag ili prihvatimo kod nekog poslodavca koji nam nije drag, to je sve prostitucija. E, tu prostituciju mi ne možemo legalizovati, ali ovu pravu bi država morala - rekla je Eva, a kada je u pitanju legalizacija marihuane, glumica je rekla:

Eva Ras
foto: Marina Lopičić

- Sve treba legalizovati, jer kad je legalizovano, onda to država može da drži pod kontrolom - rekla je pred snimanje emisije Grandove emisije "Nikad nije kasno".

Šta je još rekla, možete videti u snimku ispod.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

Neverovatna atmosfera navijača Liverpula: Ti nikada nećeš ostati sam...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track