ZGODNI ZAVODNIK STASTVENO LJUBIO KOLEGU, A KAMERE SU ZABELEŽILE CEO DOGAĐAJ: Sve pucalo od nežnosti i dodira, a ovo je razlog
Foto: Profimedia

preokret

ZGODNI ZAVODNIK STASTVENO LJUBIO KOLEGU, A KAMERE SU ZABELEŽILE CEO DOGAĐAJ: Sve pucalo od nežnosti i dodira, a ovo je razlog

Pop kultura -

Holivudski glumac Bredli Kuper i njegov kolega, Met Bomer, snimljeni su kako razmenjuju nežne poljupce na setu biografskog filma "Maestro" o slavnom kompozitoru Leonardu Bernstajnu.

47-godišnji Bredli i 44-godišnji Met bez ustručavanja su se ljubili pred kamerama na Menhetnu, igrajući uloge Bernstajna i klarinetiste s kojim je on imao kratku romansu.

Bredli Kuper, Met Bomer
foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Netflix je nedavno objavio prve fotografije sa snimanja nadolazećeg biografskog filma o Bernstajnovom životu, a Bredli izgleda kao njegova verna kopija i na prvi ga pogled nije moguće prepoznati ga. Osim što glumi, Bradli i režira projekat u kojem će uz njega glumiti i Keri Maligan, Maja Hok i Met Bomer. Kuperovo lice na njima izgleda naborano i ostarelo, kosa seda, a ten preplanuo, za šta se pobrinuo vrhunski tim šminkera i frizera.

Objavljene su i Bredlijeve fotografije u ulozi Bernstajna u nešto mlađim godinama na kojima izgleda kao Bredli kojeg znamo, a one ga prikazuju s Keri, koja u filmu glumi Bernstajnovu suprugu Feliciju.

Bredli Kuper, Met Bomer
foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

U središtu radnje nalazi se priča o legendi Brodveja, njegovom životu iza kulisa i njegovoj vezi s Felicijom Montealegre, koja je ostala s njim ceo život uprkos tome što je znala da je gej. Leonardova i Felicijina veza trajala je više od 30 godina, od njihovog prvog susreta 1946. godine, veridbe, 25-godišnjeg braka i troje dece dok se Bernstajn sve to vreme borio sa svojom seksualnošću.

Snimanje je počelo u maju u Njujorku, a producent je, između ostalih, i Bredli Kuper.

Bredli Kuper
foto: Profimedia

Leonard Bernstajn bio je muzički znalac i radio je kao kompozitor, pijanista i dirigent koji je tokom svoje karijere nagrađen sa sedam nagrada Emi, dva Tonija i 16 Gremija.

Umro je 1990. godine od posledica srčanog udara samo pet dana nakon što se povukao iz dirigovanja.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track