VULGARNIJU HALJINU SIGURNO NISTE VIDELI: Poznata reperka s OGROMNOM ZADNJICOM obukla nešto što ne viđamo ni u filmovima za odrasle
Foto: Printscreen/Youtube

NEVIĐENO

VULGARNIJU HALJINU SIGURNO NISTE VIDELI: Poznata reperka s OGROMNOM ZADNJICOM obukla nešto što ne viđamo ni u filmovima za odrasle

Pop kultura -

Australijska reperka, Igi Azalea na svom instagram nalogu objavljivala je slike sa proslave svog 32. rođendana. Ono što je jači pol ostavilo bez daha, a lepši sa dozom ljubomore, je nesvakidašnja haljina koja je pokazala i više nego što su neki očekivali.

Igi Azalea
foto: Printscreen Instagram

Haljina koju je dizajnirao Serđo Kastano Pena, a koja košta 450 evra istakla je obline slavne reperke, a najšokantniji detalj je odštampano golo žensko telo na prednjoj strani. U ovoj haljini obline u obliku peščanog sata, koje su reperku učinile jednom od najprepoznatljivijih figura u hip hopu, dodatno su došle do izražaja.

Čim je podelila fotografiju na Instagram profil, obožavaoci su je preplavili komentarima kojima su joj čestitali rođendan, ali neke je zbunilo njeno provokativno odevanje.

- Nemoj pogrešno da me shvatiš, prelepa si, ali odeća ne ostavlja ništa mašti - napisao je jedan, dok je drugi dodao - Haljina izgleda previše stvarno. Zbunjen sam.

Igi je u sredu proslavila 32. rođendan u svom domu u Los Anđelesu i tom prilikom je reperka na Instagramu podelila fotografiju na kojoj izgleda glamurozno dok sedi za trpezarijskim stolom sa dve torte i balonima.

Ispod objave, Igi je otkrila da više ne troši energiju na situacije na koje ne može da utiče.

- Iskreno, osećala sam se loše jutros na svoj rođendan. Imam 32 godine, toliko volim da sam odrasla žena - napisala je.

Međutim, Igi je ubrzo promenila svoje raspoloženje kada su joj došli prijatelji i kada je žurka počela. Tada je obavestila fanove da se "sve vratilo u fokus" ​​i da su svi imali "sjajno popodne".

Kurir.rs / Blic.rs

Bonus video:

00:50

Osnovana Južnokineska nacionalna botanička bašta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja