03:56

Beogradski sindikat izjava pred koncert

NEVEROVATNO

SRBIJA JE 10 GODINA ČEKALA NA OVAJ SPEKTAKL BEOGRADSKOG SINDIKATA! Fantastična atmosfera uprkos KIŠI: Andrija Milošević ODUŠEVLJEN

Pop kultura -

Koncert jednog od najpopularnijeg hip-hop sastava, Beogradskog sindikata, Beograđani su iščekivali, a danas je napokon došao taj dan.

Članovi ovog sastava deset godina su čekali da ponovo zablistaju na velikoj i važnoj sceni prestonice. Danas su svoju muziku odsvirali na bini "Tašmajdana", koja je, prema njihovim rečima, legendarno prestoničko mesto, na kojem su veliki bendovi već ispisali istoriju.

Beogradski sindikat
foto: Nenad Kostić

Poslednji ovako veliki nastup ovaj bend je imao 2012. godine, kada su svoju muziku predstavili u Areni, a večeras su od 20 časova, pokazali sve na čemu su radili prethodnih deset godina.

1 / 35 Foto: Nenad Kostić

- Tada smo bili mlađi, manje iskusni i možda nesvesni da ćemo uspeti da napunimo jedno takvo mesto. Ispostavilo se da tu nije bilo prostora za strah, tako da sa tremom, ali bez bojazni, otvaramo koncert na "Tašu" - rekao je Ognjen Janković i dodao:

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

- Uostalom, ako smo mi, kao što mnogi tvrde, jedan od poslednjih autentičnih (aktuelnih) beogradskih bendova, onda nam je velika čast što ćemo imati nastup na legendarnom prestoničkom mestu na kojem su veliki bendovi već ispisali istoriju.

00:27

Početak koncerta Beogradskog sindikata

Atmosfera je na Tašmajdanu vesela uprkos kiši koja pada i pokušava da uništi ovu odličnu žurku koju je za fanove iz cele Srbije pripremio popularni sastav.

Beogradski Sindikat
foto: Nenad Kostić

Andrija Milošević, koji je vodio konferenciju za medije povodom ovog koncerta, došao je na Tašmajdan vidno raspoložen i sa velikim osmehom.

Kiša, koja iznova i iznova počinje da pljušti, mnoge je uplašila da će koncert biti odložen, međutim, koncert je samo kasnio dvadesetak minuta ostavljajući ljudima mogućnost da se sakriju od pljuska koji je padao.

1 / 14 Foto: Nenad Kostić

Ipak, kiša je ponovo počela da pljušti na samom otvaranju koncerta, a Smoke Mardeljano je otvorio koncert svojim nastupom.

Beogradski sindikat dao je izjavu pred sam početak koncerta, a tom prilikom otkrili su da im kiša nimalo ne smeta, te da im je publika verna i da na dalje ciljaju na koncert u areni.

03:56

Beogradski sindikat izjava pred koncert

- Spremni smo, kako nismo. Mi smo ovaj koncert najavili pre nekoliko meseci. Malo je ova kiša poremetila sve, ali naša publika je verna i znamo da neće biti kiše dok bude bio koncert, biće odlična atmosfera. Tonska proba je bila fenomenalna, mislim da će ovo da bude jedan ozbiljan događaj. Mi za 23 godine nikada nismo nastupili na Tašu, i ovo je ostvarenje naše dečije želje. Naši gosti su oplemenili ovaj koncert i on postaje pravi kulturno-umetnički događaj.

00:42

Otvoren koncert Beogradskog sindikata pesmom Za sve moje ljude

Svoj nastup otvorili su pesmom "Za sve moje ljude", a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:39

OVO SU DVE NAJVEĆE TAJNE CECINE KARIJERE Mili otkrio kako je pevačica uspela da istera svoje OTKRIO SVE O VIŠEGODIŠNJOJ SARADNJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track