SLOBODA MIĆALOVIĆ U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Glumica skinula višak odeće, pa pokazala šta voli da radi: Izgleda zaista fantastično!
Foto: ATA images

NEVEROVATNO

SLOBODA MIĆALOVIĆ U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Glumica skinula višak odeće, pa pokazala šta voli da radi: Izgleda zaista fantastično!

Pop kultura -

Sloboda Mićalović retko pokazuje neke odevne kombinacije koje nisu smerne i gotovo nikad provokativne. Ipak, ovog leta je odlučila da pratiocima na Instagramu pokaže kako provodi tople dane.

Ona je obukla kupaći kostim i kratak šorts i uputila se na reku gde ju je čekala daska. Ona se oprobala u veslanju na dasci tj. stand up paddlingu koji je poslednjih godina baš popularna aktivnost kod nas.

Ovo je ujedno njena prva fotografija u kupaćem kostimu koju je objavila na nekoj društvenoj mreži. Sloboda je pozirala na dasci, gledajući u daljinu, noseći kačket, ali i pokazujući kako se rashlađuje uz pivo.

Mnogi su komentarisali kako glumica i u ovakvim situacijama ostaje dosledna i smerna i da čak ni kupaći ne nosi provokativan. Fanovi na Instagramu okarakterisali su je kao smernu damu koja može da bude uzor mnogima.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track