ODBIJALA GA JE DOK JE BIO NIKO I NIŠTA, A SADA MU SE BACILA U ZAGRLJAJ! On godišnje pravi skoro 50 MILIONA, a ona je PREVRELA!
Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEVEROVATNO

ODBIJALA GA JE DOK JE BIO NIKO I NIŠTA, A SADA MU SE BACILA U ZAGRLJAJ! On godišnje pravi skoro 50 MILIONA, a ona je PREVRELA!

Pop kultura -

Kalvin Haris i Vik Houp snimljeni su zajedno na Ibici gde ga je ona u tajnosti posetila pre nekoliko meseci.

Jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva Kalvin Haris trenutno boravi na Ibici gde je pre nekoliko meseci kupio imanje, a društvo mu pravi njegova nova devojka Vik Houp, koja se na plaži punoj ljudi malo opustila.

Kalvin Haris
foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Golupčići su uživali uz more i razmenjivali nežnosti i poljupce, a Vik je u jednom trenutku odlučila da se skine u toples, a za znatiželjne poglede ostalih kupača nije nimalo marila.

Glasine o njihovoj vezi krenule su nakon što je 32-godišnja Vik pre nekoliko meseci posetila godinu dana starijeg Kalvina na njegovoj farmi na Ibici. Prema pisanju stranih medija lepotica je slavnog di-džeja odbila kada je imala 19 godina i on nije bio toliko popularan, i to zato što nije bila impresionirana njegovim izgledom.

Čini se da se nakon desetak godina ipak predomislila pa golupčići uživaju u novoj ljubavi i više se ne skrivaju. Iako vezu zasad službeno nisu potvrdili, njihove najnovije fotografije i više su nego dovoljno dobra potvrda.

Kalvin Haris
foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kalvin je pre nekoliko meseci navodno odlučio da napravi potpuni zaokret u svom životu i karijeri i to kako bi postao farmer nakon što je kupio farmu od 138 hektara.

Prema pisanju magazina The Sun 38-godišnji Kalvin odlučio je da udalji od života pod reflektorima i odabrao onaj mirniji način i to nakon što je prodao svoje dve vile po ceni od nekoliko miliona funti u Los Anđelesu 2020. godine. Imanje koje je kupio je zapravo najveća organska farma na Ibici koja proizvodi sve, od povrća i jaja do vina i takozvanih proizvoda od farme do stola, a nudi i mogućnost organizovanja raznih događaja pa čak i venčanja.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track