MUŠKARCI ZA NJOM REZALI VENE, A ONA OTKRILA DA JE GEJ: Bivša partnerka joj umrla od OPAKE BOLESTI, a sad se udala za vatrenu crnku
Foto: Splash/Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

VEZU KRUNISALE BRAKOM

MUŠKARCI ZA NJOM REZALI VENE, A ONA OTKRILA DA JE GEJ: Bivša partnerka joj umrla od OPAKE BOLESTI, a sad se udala za vatrenu crnku

Pop kultura -

Samanta Foks, slavna pevačica koja je '80-ih godina žarila i palila svetskom scenom i za kojom su muškarci širom sveta "sekli vene", udala se proteklog vikenda za svoju partnerku Lindu Olsen.

Foks se proslavila sa samo 16 godina, kada je njena fotka u toplesu objavljena u britanskom The Sun-u, nakon čega je izbačena iz katoličke škole. Kasnih '80-ih je započela pevačku karijeru, a njena pesma "Touch Me" našla se na prvom mestu na top listama u čak 17 zemalja.

Linda Olsen
foto: Splash/Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Samanta Foks je priznala da je lezbijka 2003. godine, kada je bila u vezi s tadašnjom menadžerkom Majrom Straton. bile su zajedno do 2015. godine, kada je Straton preminula od raka. Pet godina nakon njene smrti Samanta Foks se verila s Norvežankom Lindom Olsen.

Fox se venčala samo nekoliko nedelja nakon što je, kako je pisao The Sun, ostala u šoku zbog sumnje da ima rak grla.

Samanta Foks
foto: Profimedia

"Samantina mama Kerol En imala je rak dojke, a rak je dobila i njena dugogodišnja partnerka Majra Straton, koja je preminula 2015", pisao je The Sun. Na sreću, ispostavilo se da je izraslina na njenom grlu benigna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

GEJ AKTIVISTA ŠOKIRAO U USIJANJU: LGBT osobe u Srbiji već imaju decu, ja znam za primer još od 2003. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track