U SOBI PUNOJ DROGE I ORUŽJA ZAROBIO TROJE DECE I ZAMALO UBIO JEDNO! Monstruozni čin holivudske zvezde: Beba umalo progutala METAK
Foto: Profimedia

HOROR PRIČA

U SOBI PUNOJ DROGE I ORUŽJA ZAROBIO TROJE DECE I ZAMALO UBIO JEDNO! Monstruozni čin holivudske zvezde: Beba umalo progutala METAK

Pop kultura -

Američki glumac Ezra Miler navodno na farmi u Vermontu, zatrpanoj vatrenim oružjem, municijom i marihuanom, drži troje maloletne dece i njihovu majku. Više izvora uključujući i oca dece potvrdilo je ove navode.

Ezra Miler
foto: Profimedia

Dva izvora izrazila su zabrinutost za bezbednost dece, uzrasta od jedne do pet godina, navodeći da su puške bez ikakvog nadzora razbacane po kući, koja se nalazi na prostranom imanju u Stamfordu, prenosi "Pejdž siks".

"Rolling Stone" tvrdi da su pregledani snimci iz aprila na kojima se nazire da je po dnevnoj sobi razbacano najmanje osam komada oružja-pušaka i pištolja uz napomenu da je pojedino oružje čak bilo naslonjeno na plišane životinje. Jedan izvor je dodao da je jednogodišnjakinja jednom podigla metak i stavila ga u usta.

Pored toga, oba izvora navode da postoji česta i velika upotreba marihuane pred decom. Na Milerovom imanju postoji velika farma kanabisa, koja nije među 25 licenciranih uzgajivača u državi.

Dvadesetpetogodišnja žena i njena deca žive na imanju ove zvezde "Perks of Being a Vallflover“ od sredine aprila, nakon što su se njih dvoje upoznali mesec dana ranije u Hilu, na Havajima.

Međutim, majka tvrdi da ona i njena deca nisu u opasnosti. Rekla je agenciji da joj je Miler pomogao da pobegne od navodno "nasilnog bivšeg partnera” i pružio joj "bezbedno okruženje za njeno troje dece".

Oglasio se otac: Želim svoju decu, imam loš osećaj

Majka je prošlog maja na Havajima podnela tužbu protiv oca svoje dece za porodično zlostavljanje, ali je slučaj odbačen jer se oba roditelja nisu pojavila na sudu. Otac negira sve optužbe. Sudija je u oktobru 2021. sve stavio na čekanje, a onda je on tužio bivšu partnerku jer je sa decom napustila zemlju. Proces je u toku.

Otac dece tvrdi da je Miler, koji se deklariše kao nebirana osoba, odvezao ženu i troje mališana u svoj dom u Vermontu bez njegovog znanja i da od tada ne može da viđa ili razgovara sa svojom decom.

- Imam loš osećaj u stomaku. Želim da idem po svoju decu, ona su mi sve - rekao je uznemireni otac.

Sredinom maja kontaktirao je Odeljenje za decu i porodice u Vermontu i lokalnu policiju kako bi izvršili proveru zdravlja njegove dece.

Ezra Miler
foto: Profimedia

Socijalni radnik je navodno posetio Milerovu farmu 16. maja i obavestio oca da njegova deca "izgledaju dobro“. Ova priča je poslednja od više uznemirujućih situacija u koje je Miler upleten ove godine.

Uznemiravanje dece i fizički napadi

Ranije ovog meseca, zabrinuti roditelji 18-godišnjaka iz Severne Dakote optužili su zvezdu Džastis Ligu da je psihološki manipulisala nad njihovim detetom, što je tinejdžer odlučno negirao.

Tu je i slučaj roditelja iz Masačusetsa koji su optužili Milera da se neprimereno ponaša prema njihovom 12-godišnjem detetu.

Ezra Miler
foto: Profimedia

Glumcu je zabranjeno da prilazi roditeljima i detetu "bez prethodne najave jer je sud utvrdio da postoji velika verovatnoća neposredne opasnosti od uznemiravanja“.

Miler je takođe više puta hapšen na Havajima - najpre zbog nereda i uznemiravanja, a zatim zbog napada drugog stepena - u martu i aprilu, respektivno. Glumac je bio umešan u još jednu kontroverzu 2022. godine kada se pojavio video na kojem se vidi kako guši obožavaoca u baru u Rejkjaviku na Islandu.

Kurir.rs / ŽenaBlic.rs

Bonus video:

00:26

Pokradena Teodora Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track