ZA RUČAK ŠKORPIJE, A ZA VEČERU TARANTULE! Anđelina Džoli pripremanjem ručka za decu ZGROZILA svet: Oni pojedu to kao kesicu čipsa!
Foto: Profimedia

fuuuuuj!

ZA RUČAK ŠKORPIJE, A ZA VEČERU TARANTULE! Anđelina Džoli pripremanjem ručka za decu ZGROZILA svet: Oni pojedu to kao kesicu čipsa!

Pop kultura -

U našem jeziku postoji izreka da o "ukusima ne vredi raspravljati" ipak, izbor ishrane koji je za sebe i svoju decu odabrala popularna lepotica Anđelina Džoli zgrozio je ceo svet.

Anđelina trenutno snima film u Kambodži, odakle i potiče njen najstariji sin Medoks, a na taj put povela je i svoju decu. Oni na neobičan način uživaju u setu, a posebnu pažnju posvećuju pripremi hrane. Oni koriste hranu koja im se nađe u okruženju, te se na tapetu nalaze škorpije, pauci i bube.

Anđelina je, tokom jednog intervjua za BBC, podelila video u kome se može primetiti kako poznata glumica sprema ručak za svoju porodicu.

- Uživali su dok su jeli škorpije, naročito Šajlo. Ona voli tarantule i bube. Sva moja deca mogu da pojedu kesu cvrčaka kao kesu čipsa, oni su na to navikli. Sada učim kako da im lepše skuvam insekte sa malo začina - ispričala je glumica i zgrozila javnost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track