BIVŠA LJUBAV DŽONIJA DEPA OTVORILA DUŠU: Nakon raskida s njim život mi je bio PAKAO! Progovorila o PSIHIČKOM STANJU!
Foto: Profimedia

IMA NJENO IME ISTETOVIRANO

BIVŠA LJUBAV DŽONIJA DEPA OTVORILA DUŠU: Nakon raskida s njim život mi je bio PAKAO! Progovorila o PSIHIČKOM STANJU!

Pop kultura -

Vinona Rajder ispričala je u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar da joj je ranih devedesetih, nakon što je raskinula s Džonijem Depom, život bio mračniji nego što je to iko znao.

- To je bila moja prekinuta mladost u stvarnom životu - priznala je glumica povezujući svoje iskustvo s filmom o mladoj ženi na lečenju u psihijatrijskoj bolnici.

Prisetila se i da je u filmu "Kuća duhova" iz 1993. godine glumila ženu koju muče u jednom čileanskom zatvoru.

- Gledala bih te lažne masnice i ožiljke na svom licu i mislila: "Da li bi se i prema toj devojci ponašala kao što se sad ponašaš prema sebi?" Jednostavno se nisam dovoljno brinula o sebi - dodala je glumica.

Napomenula je i kako joj je Mišel Fajfer, s kojom je glumila u filmu "Doba nevinosti", pružila veliku podršku kad joj je bilo teško i podsećala je da će sve što je zbunjujuće oko stvarnosti s vremenom izbledeti i da će život opet postati normalan.

Spomenula je i da joj je jako teško bilo i 2001. godine, kad je bila uhapšena zbog krađe iz prodavnice Saks Fifth Avenue na Beverli Hilsu. Kasnije je objasnila da je slomila ruku, te da je bila pod uticajem prejakih analgetika, zbog čega je bila dezorjentisana, ali su tabloidi od toga svejedno napravili skandal.

Rajder je rekla kako svoj oporavak od teškog psihičkog stanja duguje neverojatnoj terapeutkinji koja ju je ohrabrila da bude nežna prema mlađoj verziji sebe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track