RAZBIO SEBI ČAŠU O GLAVU I PSOVAO, PA ZAVRŠIO SAV KRVAV: Verenik slavne glumice izazvao INCIDENT na sopstvenom nastupu (FOTO)
Foto: NORTH WOODS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UZNEMIRUJUĆE

RAZBIO SEBI ČAŠU O GLAVU I PSOVAO, PA ZAVRŠIO SAV KRVAV: Verenik slavne glumice izazvao INCIDENT na sopstvenom nastupu (FOTO)

Pop kultura -

Mašin Gan Keli razbio je sebi čašu šampanjca o glavu tokom žurke koja se održala nakon njegovog koncerta i napustio mesto događaja krvave glave, zajedno sa svojom verenicom, poznatom glumicom, Megan Foks, piše Daily Mail.

Bivši reper, a trenutno pank-rok zvezda, nastupao je u Medison Skver Gardenu ranije te večeri, a kasnije je sa svojim slavnim prijateljima otišao u Catch Steakhouse u NJujorku, gde ih je počastio "krvavim performansom".

Mašin Gan Keli
foto: Printscreen Instagram

Dok je bio na bini tokom žurke nakon koncerta, Mašin Gan Keli je uzviknuo "Boli me ku***" pre nego što je razbio staklenu čašu šampanjca sebi o glavu.

Da sve bude još gore, sve je to objavio na Instagramu, odnosno, u Instagram storiju na svom profilu.

Mašin Gan Keli
foto: Printscreen Instagram

Iako je slomio sebi čašu o glavu, Mašin Gan Keli je nastavio s nastupom i delovao je kao da ne mari zbog krvavog lica. 32-godišnji muzičar prešao je ubrzo na sledeću pesmu dok su mu okupljeni dodavali maramice kako bi zaustavili krvarenje.

Nakon žurke, Mašin Gan Keli je napustio mesto prekriven krvlju i držao se za ruku sa svojom partnerkom Megan. Njegova mrežasta roze majica takođe je bila umrljana krvlju, kao i njegov vrat i ruke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:53

Svetski poznati reper Tajga nastupio u Skoplju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track