ELEKTRIČAR UKRAO NJEN P*RNO SNIMAK I PODELIO GA SA CELIM SVETOM: Vrela glumica slavi 55. rođendan, a ovo je njen buran ŽIVOT!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ELEKTRIČAR UKRAO NJEN P*RNO SNIMAK I PODELIO GA SA CELIM SVETOM: Vrela glumica slavi 55. rođendan, a ovo je njen buran ŽIVOT!

Pop kultura -

Seks simbol i najpoznatija glumica 90-ih, koja se proslavila ulogom seksi spasioca u seriji "Spasilačka služba", Pamela Anderson uskoro će proslaviti 55. rođendan.

Uprkos godinama koje su je sustigle, glumica i dalje izgleda odlično i nije se mnogo promenila od vremena kada je sijala na milionima TV ekrana širom sveta.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Pamela iza sebe ima buran život, a njen lik i delo obeležio je skandal sa bivšim suprugom Tomijem Lijem iz sredine 90-ih. Tada je u javnost dospeo snimak njihovih intimnih trenutaka jer im je električar ukrao seksualni snimak iz doma i prodao ga na internetu, a kasnije se proširio svetom i postao jedan od prvih takvih skandala u istoriji Holivuda.

Zvezda "Spasilačke službe" i bubnjar benda Motli Kru venčali su se 96 sati nakon prvog sastanka. Njihov brak nije šokirao samo svet, već i njihove najmilije. Pamelina majka Kerol rekla je posle vesti o venčanju da joj je ćerka slomila srce i da je u šoku. Nakon ovog događaja snimljena je nova serija "Pam & Tommi" koja verno dočarava buran brak ovo dvoje mladih, a uloge su savršeno otelotvorili Sebastijan Sten i Lili Džejms. Serija je postala dostupna javnosti u februaru ove godine.

Osim braka sa Tomijem, Pamela nije imala sreće ni sa ostalim muškarcima za koje je odlučila da se uda. Brak Pamele Anderson i Džona Pitersa koji je trajao samo 12 dana okončan je preko SMS poruke. Lepa 54-godišnja glumica i 76-godišnji Džon navodno su proveli samo pet dana zajedno nakon venčanja.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Roker Kid Rok ušao je u njen život i postao njen suprug 2006. godine, ali je brak potrajao samo godinu dana.

Četvrti suprug prelepe Pamele bio je Rik Salomon. Pamela i Rik su se venčavali dva puta, a ona je prvi brak okončala 2008. posle samo godinu dana zajedničkog života. Drugi put su se venčali početkom 2014. godine. Međutim, 2015. su ponovo raskinuli, a posle njega je Pamela za svog muža izabrala Dena Hejhersta.

Godine 2020. glumica je iznenadila sve udajom za Dena, koji je bio njen telohranitelj. Ni ovaj brak nije prošao bez skandala. Haihurstova bivša supruga se obrušila na Pamelu u medijima, nazvavši je olupinom i insistirajući da je ukrala njenog muškarca. Prema njenim rečima, Dan je počeo da radi za Pamelu u jesen 2019. godine i ismevao njenu ludost i zahteve, ali sve se navodno promenilo u martu 2020. godine, kada su počeli da provode sve više vremena zajedno. Međutim, ni ovaj brak nije potrajao, pa su početkom ove godine krenule priče o razvodu.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Uprkos brojnim brakovima, Pamela ima samo dvoje dece. Imala je dva sina, Brendona i Dilana, u braku sa prvim mužem Tomijem Lijem. I dok je neko vreme odlučila da se povuče iz javnosti i nestane sa društvenih mreža, Pamela je ponovo počela da se pojavljuje u javnosti nakon što je dobila ulogu u mjuziklu na Brodveju.

Mjuzikl se zove "Čikago" i Anderson je igrala ulogu Roksi Hart.

- Mislim da je slava za Roksi sloboda - rekla je Pamela u intervjuu za "Good Morning America". Predstave mjuzikla trajale su osam nedelja, a krajem maja izvela je poslednji nastup, nakon čega su je obožavaoci dočekali sa buketom ruža i gomilom paparaca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track