GLUMICA SOFIJA JURIČAN OTKRIVA TAJNU VITKE LINIJE! Zdrave navike joj nisu strane, a pohvalila se i kakva je domaćica!
Foto: Nemanja Nikolić

zanimljivo

GLUMICA SOFIJA JURIČAN OTKRIVA TAJNU VITKE LINIJE! Zdrave navike joj nisu strane, a pohvalila se i kakva je domaćica!

Pop kultura -

Dok je gledamo kao kapetanicu leta u "Aviondžijama", ova glumica koja iza sebe ima brojne uloge u pozorišu i pred kamerom, otkriva kako uspeva da održi vitku liniju. Redovno kuva a na posao ide biciklom!

Sofija Juričan je dobitnica brojnih nagrada, među kojima je i nagrada "Mata Milošević" za najvišu ocenu za glumu i priznanje "Dr Branivoj Đorđević" za dikciju. Publika kraj malih ekrana upoznala ju je u seriji "M(j)ešoviti brak", a nakon nje ređala je brojne druge role, kako u pozorištu, tako i pred kamerom.

Sofija Jurican
foto: Marina Lopičić

Glumica je stalno u pokretu i kako je rekla u intervjuu za "TV Novosti" biciklom ide svuda, pa čak i na set!

- Odskora moj bicikl ima i bateriju, tako da je sad elektrobajk. Idem do 40 na sat, a kupila sam opremu, odnosno kacigu i rukavice za zaštitu. Od maja naovamo, i na snimanje dolazim biciklom. Od Ulice 29. novembra, pa preko "25 . maja", do Sajma treba mi pola sata. Krenem u šest i u pola sedam sam prva na setu- objašnjava Sofija Juričan.

Sofija Juričan
foto: Zorana Jevtić

U intervjuu za Kurir je otkrila i kako izgleda njen slobodan dan, te i da je posvećena zdravom životu i načinu ishrane.

- Spremam kuću, volim da kuvam. Dve godine nisam kupila hleb, jer stalno mesim. Sa psom idem u šetnju, vikendom smo često na Adi. Uživam da igram jamb i društvene igre, uz dobru hranu i vino. Volim da pobedim, ne sedam za sto ako neću pobediti. Sad sam malo sazrela pa se ne nerviram kao ranije. Volim da stvari uspeju, mnogo se trudim oko svega ' objašnjava glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

ACA LUKAS IZDOMINIRAO NA SNIMANJU SERIJE! Ekipa Kurira na setu AVIONDŽIJA: Folker u svom stilu pokazao šta ume i KAO GLUMAC!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track