UBICA, SILEDŽIJA, NASILNIK! Svi se krste što se slavna reperka udala ZA NJEGA, sada je OPET KAŽNJEN, i to ZBOG OVOGA!
Foto: Profimedia

Večni prestupnik

UBICA, SILEDŽIJA, NASILNIK! Svi se krste što se slavna reperka udala ZA NJEGA, sada je OPET KAŽNJEN, i to ZBOG OVOGA!

Pop kultura -

Kenet Peti, suprug slavne reperke Niki Minaž, osuđen je na kućni pritvor jer se nije registrovao kao seksualni prestupnik, što mu je bila obaveza.

Niki je ranije branila svog muža, koji sada služi godinu dana kućnog pritvora nakon što se nije registrovao kao seksualni prestupnik jer je osuđen za silovanje 1995. godine, zbog čega je bio u zatvoru.

Zatvor, Zabela

Danas je Kenet Peti ponovo zaradio kaznu: osuđen je na godinu dana kućnog pritvora jer se nije prijavio kao seksualni prestupnik, što je obavezno po zakonu. Nije imao kud, izjasnio se krivim, a njemu je, takođe, naloženo da plati kaznu od 55.000 dolara.

Naime, ovaj 44-godišnjak je osuđen za silovanje u Njujorku 1995. godine i odležao je četiri godine iza brave, onoliko koliko mu je bilo zacrtano zbog ovog gnusnog čina. Međutim, suprug reperke se nije prijavio u roku od propisanih pet dana vlastima u Kaliforniji, nakon što se preselio u ovu američku državu 2019. kako bi njegovo ime bilo uneto i tu, a ne samo u Njujorku, u registar seksualnih prestupnika.

Niki Minaž, Mik Mil
foto: Reuters

Svi se čude šta je u njemu našla Niki Minaž jer je Peti izuzetno problematičan tip. Ovaj prestupnik je, takođe, bio osuđen na sedam godina zatvora 2006. godine, nakon što se izjasnio krivim za ubistvo iz nehata!

Tužioci nisu zadovoljni najnovijom odlukom sudije, žaliće se i insistirati da Petija osudi na dodatnu kaznu zatvora, tvrdeći da kućni pritvor nije dovoljno stroga kazna za njega.

Kuris.rs/Sky News

Bonus video:

00:16

BAŠ JE BIO LUD PROVOD NA SVADBI SAJSI MC! Reperka se popela na stolicu, pa lomila ČAŠE: E, pa, UDALA SAM SE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track