ODVRATNO JE, KAKO MOŽETE TO DA RADITE?! Fanovi osuli paljbu na glumicu i njenu ćerku jer će se ZAJEDNO snimati GOLE i uzimati pare
Foto: Instagram

au

ODVRATNO JE, KAKO MOŽETE TO DA RADITE?! Fanovi osuli paljbu na glumicu i njenu ćerku jer će se ZAJEDNO snimati GOLE i uzimati pare

Pop kultura -

Ćerka glumice Deniz Ričards (51) i Čarlija Šina (56), Semi Šin (18), podelila je vest na Only Fansu o novoj porodičnoj saradnji.

- Kao što znate, uskoro ću se snimati sa svojom majkom. Ako se javiš, pobrinuću se da pošaljem poseban i slatki video nas dve - napisala je Sem na stranici za odrasle.

Semi Šin, Deniz Ričards
foto: Printscreen/Instagram

Obožavatelji su, sudeći po komentarima, zgroženi time.

- Ko to, aman, radi sa svojim detetom? To je krajnje neprimereno - bio je jedan komentar na društvenim mrežama.

- Kao majka dve ćerke smatram da je ovo vrlo uznemirujuće. Volim svoje devojke, ali ovo je toliko odvratno - napisao je drugi korisnik.

Deniz Ričards
foto: Profimedia

No, slavna majka i njena mezimica ne mare za komentare. Na poslednjoj fotografiji koju je Sem objavila u bikiniju, Deniz je komentarisala:

- Volim te i uvek ću te podržavati u svemu što radiš - rekla je glumica koja je i sama veoma aktivna na platformi za odrasle.

Iako se majka i ćerka podržavaju, Denizin bivši muž i Semin otac, Čarli Šin , žestoko se protivi tome što će njegova Sem koristiti zloglasnu platformu poznatu po golišavim fotografijama i snimcima.

- Ne odobravam to, ali budući da nisam u mogućnosti to da sprečim, pozvao sam je da ostane otmeno, kreativno i da ne žrtvuje svoj integritet - rekao je glumac.

Čarli Šin
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track