UŽAS! UHAPŠEN SLAVNI PRODUCENT: Kažu da je radio GROZOTE devojkama, namamljivao ih u svoju kuću, a onda radio OVO! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube/LAPD

jezivo

UŽAS! UHAPŠEN SLAVNI PRODUCENT: Kažu da je radio GROZOTE devojkama, namamljivao ih u svoju kuću, a onda radio OVO! VIDEO

Pop kultura -

Policija Los Anđelesa uhapsila je holivudskog producenta zbog seksualnog napada na nekoliko devojaka između 2012. i 2019. godine

Erik Vajnberg, koji je bio ko-izvršni producent hit serije "Stažisti" ("Scrubs"), uhapšen je u četvrtak u svojoj kući u Los Felizu, rekla je policija Los Anđelesa u zvaničnom saopštenju.

Policijska uprava grada anđela je saopštila je da cje Vajnberg ciljao žene između 20 i 30 godina na javnim mestima kao što su pijace i kafići, pretvarajući se da je fotograf.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Navodno je pozivao žrtve na fotografisanje u svojoj kući, pri čemu bi ih seksualno zlostavljao. „Moj prijatelj je ukazao na kuću i rekao 'Pazi. Ja lično znam za gomilu devojaka koje su posebno namamljene u tu kuću i napadnute'", rekao je jedan komšija za CBS Los Anđeles.

Iako je optužen za navodne seksualne napade od 2012. do 2019. godine, detektivi veruju da Vajnbergovi zločini datiraju iz ranih 1990-ih, ali tek treba da razgovaraju sa potencijalnim žrtvama. "To je zastrašujuće", rekao je jedan komšija za CBS Los Anđeles.

"Ako si mlad, plašiš se bilo koga."

Vajnberg je trenutno u pritvoru uz kauciju od 3.225.000 dolara. Vajnberg ima dugu listu zasluga kao producent i pisac u Holivudu. Prema njegovoj IMDB stranici, pored "Scrubs", radio je na emisijama uključujući "Californication", "Anger Management" i "Politicalli Incorrect".

"Sa talasom ljudi koji imaju svoje priče i istupaju javno, hvala Bogu da su ove stvari konačno izašle na videlo“, rekao je komšija za CBS Los Anđeles. "Ali predugo je. Predugo."

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track