HOLIVUD SE SJATIO NA JADRANU: Sve vrvi od svetskih faca! Nema ko nije tamo, a evo ko sve letuje U KOMŠILUKU! (FOTO)
Foto: Shutterstock

NOVA OMILJENA DESTINACIJA

HOLIVUD SE SJATIO NA JADRANU: Sve vrvi od svetskih faca! Nema ko nije tamo, a evo ko sve letuje U KOMŠILUKU! (FOTO)

Pop kultura -

Čini se da holivudske zvezde sve više otkrivaju ovdašnje krajeve, te se iz leta u leto sjate u naš komšiluk. Jadran im se, sudeći po svemu i te kako dopada, a mnogi se i po više puta odlučuju da ga posete.

Svakako, spisak svetskih zvezda koje se ovog leta provode na hrvatskom primorju nije baš kratak.

Lars Ulrih

Bubnjar legendarnog benda Metalika, Lars Ulrih, među poslednjim je uočenim svetskim zvezdama koje su ovih dana na hrvatskom primorju.

On je sa svojom suprugom zapažen kako uživa u jednom vegeterijanskom restoranu u Splitu. Osoblje ga je odmah prepoznalo i tražilo da se fotografiše s njim, što im je Ulrih i omogućio.

Kasnije su fotoreporteri imali priliku da ga uhvate u vožnji gumenim čamcem do Hvara, a tom prilikom društvo su im pravili i jedan od najpoznatijih muzičkih menadžera Gaj Oseri i njegova supruga, manekenka Mišel Alves.

Oseri je, podsetimo, radio sa imenima poput Madone, Red Hot Chill Peppersa te grupe U2.

Vudi Harelson

I ova holivudska zvezda u društvu supruge Laure Louie provodi leto u Hrvatskoj. Oni su odlučili da obiđu Hvar, a u moru obožavatelja koji su došli da mahnu 60-godišnjem glumcu, on je primetio i fotoreportere kojima je uzvratio srednjim prstom.

Ovo nije prvi put da Harelson dolazi u Hrvatsku, a jedan njegov dolazak obeležio je incident. Naime, 2000. godine on se našao u društvu "pogrešnih" dama u Dubrovniku, čiji su momci kasnije odlučili da ganjaju glumca.

"Došli su da me ubiju jer sam bio sa tim zgodnim devojkama. Onda me jedan od njih prepoznao sa američke televizije i na kraju smo išli na piće", prisetio se glumac te uspomene.

Kris Rok

Da je Split popularna destinacija potvrdio je i Kris Rok, koji je posetu Hrvatskoj iskoristio i za obilazak ovog grada. Kris je sa svojom devojkom Lejk Bel prvenstveno zapažen u romantičnoj šetnji Trogirom, a zatim su otišli i do Splita.

Kris Rok
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tamo su viđeni kako uživaju na terasi jednog od najboljih restorana, čija se lokacija nalazi u neposrednoj blizini Dioklecijanove palate.

U druženju su im se pridružili i Harelson i njegova supruga Laura, kao i glumac Dejvid Spejd i Saša Baron Koen.

Metju Mekonahi

Popularni glumac sa suprugom je bio u obilasku Istre, gde je uživao u Balama.

Tamo ga je u večernjem izlasku u jednom restoranu primetio i jedan obožavatelj koji se fotografisao sa glumcem, ali i razmenio s njim par rečenica.

"Priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutru i slao poruke prijateljima", otkrio je mladić koji je bio presrećan jer je imao priliku da upozna Mekonahija.

Slavnog glumca fotoreporteri su uhvatili i kako uživa na jahti u prelepom zalasku sunca.

Dejvid i Viktorija Bekam

Među prvima koji su "otvorili" ovu sezonu je slavni bračni par Bekam. Oni su svoj boravak u Hrvatskoj rezervisali za obeležavanje 23. godišnjice braka, ali i 11. rođendana njihove ćerke Harper.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Par je odseo u luksuznom smeštaju na ostrvu Lopud u blizini Dubrovnika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:21

OVDE NIKO NIJE LOŠE VOLJE: HRVATSKA PEVAČICA INDIRA LEVAK OTKRILA ZAŠTO VOLI DA DOĐE U BEOGRAD I SRBIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track