ŽENA GA OSTAVLJALA DA LEŽI U URINU I FEKALIJAMA: Slavni glumac umro u NAJGORIM MUKAMA! Niko nije znao kroz kakav je PAKAO prolazio
Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

RASPRODALA SVE NJEGOVE DRAGOCENOSTI

ŽENA GA OSTAVLJALA DA LEŽI U URINU I FEKALIJAMA: Slavni glumac umro u NAJGORIM MUKAMA! Niko nije znao kroz kakav je PAKAO prolazio

Pop kultura -

Gotovo da nema onoga ko nije voleo Patrika Svejzija. Bio je jedan od najtalentovanijih glumaca i najpoželjnijih muškaraca svoga vremena, a onda je sve krenulo da ide stranputicom, i to ne njegovom krivicom.

Veliki zdravstveni problemi i supruga koja mu je zagorčavala poslednje dane obeležili su njegov život, pored sjajnih uloga i traga koji je ostavio na svetskoj filmskoj sceni.

Slavni glumac Patrik Svejzi preminuo je 2009. godine usled raka pankreasa. Imao je 57 godina i naklonost i poštovanje ljudi celog sveta. On je neposredno pred smrt i govorio o svojoj borbi.

Dženifer Grej, Prljavi Ples, Patrik Svejzi
foto: Profimedia

- Nikad nisam bio osoba koja se sklanja pred izazovima. Sigurno je to da prolazim kroz pakao, a još je sigurnije da je ovo samo početak - rekao je on u jednom intervjuu.

Rekao je tada i da se plaši bolesti i da postavlja sebi pitanje zašto se njemu to dešava. Kako je ispričao, prve simptome osetio je 2007. godine tokom proslave Nove godine. Bio je sa suprugom, spisateljicom Lisom Niemi, sa kojom je bio u braku od 1975. godine i sa kojom nije imao dece.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

- Pio sam šampanjac, a kao da sam pio kiselinu, imao sam osećaj kao da mi je u telu živa rana i da na nju sipam kiselinu - rekao je, a dijagnozu je dugo krio od svih dok on i supruga ne vide kako će se sa time boriti. Međutim, mediji su došli do tih informacija i objavili da mu je ostalo navodno samo par nedelja života.

Tek nakon Patrikove smrti, u javnost su isplivali stravični detalji i to kako je živeo pred kraj borbe sa opakom bolešću. Patrikovi prijatelji tada su medijima rekli da ga je supruga držala poput zatvorenika na ranču i da je branila bilo kome da dođe u posetu.

Patrik Svejzi, žena Lisa
foto: Profimedia

- Zanemarivala ga je čim bi im Patrikov mlađi brat Don okrenuo leđa. Satima ne bi bila kod kuće, a kada bi Don došao, zatekao bi Patrika u fekalijama i urinu. Ako bi se Patrik i Lisa posvađali, šamarala ga je i grebala - izneli su njegovi prijatelji uz tvrdnje da je ona navodno varala Patrika, ali da veza i pre Patrikove smrti nije funkcionisala jer je navodno Lisa pokušavala da mu nametne potpuni kontrolu.

Patrikovu porodicu povredilo je i naljutilo i to što je Lisa rasprodala njegove suvenire sa filmskih setova, uključujući i kožnu jaknu iz "Prljavog plesa". Patrikova rođaka Danijela Svejzi tada je pokrenula peticiju kako bi zadržala nešto od tih porodičnih dragocenosti.

Patrik Svejzi, Lisa Niemi
foto: Profimedia

Glumčevu porodicu je naljutilo i što je Lisa prodavala njegove suvenire s filmskih setova, a jedan od njih je bila i kožna jakna iz "Prljavog plesa". Zbog toga se javno oglasila Patrikova nećaka Danijela tvrdeći da bi te dragocenosti trebalo da ostanu u porodici i pokrenula je peticiju na Internetu, koja je prikupila više od 1.500 potpisa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track