DŽONI DEP SE UPUSTIO U NOVU LJUBAV? Razočarao fanove, pa se usijale mreže! Zašto šeta OVU crvenokosu TETKU?! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

kad pre

DŽONI DEP SE UPUSTIO U NOVU LJUBAV? Razočarao fanove, pa se usijale mreže! Zašto šeta OVU crvenokosu TETKU?! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Proteklih dana kruže glasine da se holivudski miljenik, Džoni Dep, upustio u novu ljubavnu romancu, ali se njegovi fanovi nisu obradovali njegovim izborom.

Slavni holivudski glumac ne prestaje da puni stubce novina i svakodnevno iznenađuje javnost svojim dinamičnim životom, naročito kada je ljubav u pitanju. Iako je do skoro u žiži javnosti bila njegova parnica sa bivšom suprugom Amber Herd, koja je rezultirala njemu u korist, bilo je spekulacija da je pravna zastupnica Kamila Vaskez u toj parnici, novi plamen Džonija Depa, prenosi Republika.

Džoni Dep
foto: Profimedia

U više navrata iskazivali su međusobne simpatije što je mnogim fanovima dalo razlog da pomisle kako je nova ljubav na pomolu. Kako se ništa od toga nije obistinilo, javnost i dalje pomno prati svaki Džonijev korak, te je on viđen u nedelju kako je stigao na probu u Areni "Santa Đulijana" u društvu misteriozne crvenokose devojke.

Džoni Dep
foto: Profimedia

U svom prepoznatljivom hipi stilu, sivoj zarozanoj majici, sa šeširom na glavi i mnoštvo narukvica i prstenja na rukama, Džoni je viđen kako izlazi automobila i nosi torbu koju mu je dala dama koja se pojavila odmah iza njega.

Svima je zapala za oko ova zgodna crvenekosa koja je bila u šortsu i zelenoj majici lepo stilizovana, ali za fanove ne dovoljno dobra da ide uz Džonija. Mnogi su pomislili su da je u pitanju nova ljubav, a fanovi nisu krili razočarenje Džonijevim „izborom“ jer smatraju kako zaslužuje lepšu i zgodniju partnerku

Džoni voli da je u društvu dama

Ipak, neki će se razočarati, a mnogima će bti lakše uz saznanje da je Džonijeva pratilja pofesorka francuskog jezika koja mu pomaže da usavrši jezik za predstojeći film u kome će Džoni glumiti. Nakon što su viđeni u Italiji kako stižu na Gardon Rivijeru na nastup u Vitorijaleu gde će Džoni nastupiti sa legendarnim gitaristom Džefom Bekom, svi su mislili da je njegova pratilja, nova partnerka u njegovom životu. U ponedeljak je TMZ objavio da oni ipak imaju striktno profesionalnu i platonsku vezu.

1 / 2 Foto: Profimedia

Džoni voli da je u društvu dama, pa kako mu je zastupnica na suđenju bila žena i ovde se opredelio isto kada je učenje jezika u pitanju. Mlada profesorica mu pomaže da usavrši francuski jezik za predstojeći film "Žan du Bari" u kojem će se glumac pojaviti.

Film je rađen po istinitoj priči i u fokusu radnje je ćerka krojačice koja je u 18.veku postala poslednja ljubavnica kraja Luisa 15.

Depu je dodeljena glavna uloga kralja i ovo mu je prvi film u zadnje tri godine. Sudeći po fotografijama na kojima deluje opušteno i nonšalantno, Džoni je za nove izazove, a možda i ljubavi, nakon suđenja spreman u punom sjaju.

(Kurir.rs / Republika.rs)

Bonus video:

02:18

Niški lekari u akciji kakvu niste videli do sad: Smislili fenomenalan način da se oslobode stresa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track