JELENA TOMAŠEVIĆ NEGUJE SRPSKO KULTURNO NASLEĐE: Neverovatan osećaj zadovoljstva i ČASTI, imala sam TREMU, ali mi je SRCE PUNO!
Foto: Sever Zorlak

PUNA UTISAKA

JELENA TOMAŠEVIĆ NEGUJE SRPSKO KULTURNO NASLEĐE: Neverovatan osećaj zadovoljstva i ČASTI, imala sam TREMU, ali mi je SRCE PUNO!

Pop kultura -

Drugi dan Belgrade River festa, počeo je divnim rečima sinoćne učesnice, srpske pevačice Jelene Tomašević, koja je juče nastupala rame uz rame sa čuvenim svetskim tenorom Andreom Bočelijem. Evo kako je ona doživela prošlo veče.

- Ceo dan dobijam poruke podrške i pohvala od svojih kolega, prijatelja, od ljudi koji nisu bili tu ali su gledali snimke. Svi su ponosni, imala sam osećaj kao da sam bila na koncertu na kom ssm predstavljala svoju zemlju pa su me svi doživeli kao predstavnika svoje zemlje i najrođenijeg. Takvu sam ljubav dobila i takvu sam ljubav uzvratila.

Jelena Tomašević
foto: Whatsapp

- Nevoreovatan je osećaj zadovoljstva i časti, mislim da je ovo jedan od onih stvari koje se dešavaju samo jednom u životu, iako se ja nadam da će se ovo desiti još bar nekoliko puta. Pored dve pesme koje sam izvela sa njim otpevala sam i pesmu "Gde si bilo jare moje", našu tradicionalnu pesmu i time predstavim i naše kulturno nasleđe, što mislim da je velika stvar, jer su ovo koncerti na kojima se uglavnom izvode operske arije. Meni je srce puno!

Mariza, Mariza dos Reis Nunes
foto: ATA images

- Poslednjih par sekundi dok nisam izašla na scenu sam se preslišavala italijanskog jezika i melodije koju sam vežbavala danima! Zaista mislim da sam dostojanstveno odradila svoj zadatak, ali uzbuđenje je bilo ogromno i ne mogu da kažem da nisam imala tremu, ali je više bila ona pozitivna koja je pomešana sa zadovoljstvom.

Jelena Tomašević
foto: Whatsapp

Bočeli se danas, putem svog instagram profila, javno zahvalio Jeleni, na šta je ona rekla:

- Da, videla sam, nisma mogla da verujem. Juče smo se prvi put sreli na probi. Jednu pesmu smo sinoć otpevali bez probe, ali on je ogroman profesionalac!

Na pitanje novinara kako je izgledao susret sa ćerkicom nakon koncerta Jelena je rimala samo lepe komentare.

- Ona je bila jako uzbuđena i srećna, ponosna na svoju mamu, a ja sam bila presrećna što je baš ona bila u publici i što me je slušala.

Andrea Bočeli
foto: Nemanja Nikolić
04:36

Izjava Jelene Tomašević povodom nastupa sa Bočelijem

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

Žestok sudar 3 automobila na auto-putu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track