UŽASNA TRAGEDIJA NA LAJV KONCERTU! PLESAČU PAO DŽINOVSKI VIDEO BIM NA GLAVU, a JEZIV prizor je zabeležila KAMERA! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/ Twitter

HOROR

UŽASNA TRAGEDIJA NA LAJV KONCERTU! PLESAČU PAO DŽINOVSKI VIDEO BIM NA GLAVU, a JEZIV prizor je zabeležila KAMERA! (UZNEMIRUJUĆE)

Pop kultura -

Zastrašujući snimak iz Hong Konga šokirao je korisnike interneta. Tokom koncerta benda "Miror", ogroman video ekran pao je na binu. Dve do tri osobe su povređene, hospitalizovane su, jedna je u kritičnom stanju. Ovo prenosi lokalno izdanje "South China Morning Post".

Na snimanju, koje je vođeno sa raznih tačaka, - trenutak pada ogromnog ekrana okačenog sa plafona. Oštrim uglom udario je direktno u lice jednog od plesača, a zatim se prevrnuo i plotom prekrio ostale. Napominjemo da ovaj sadržaj može biti uznemirujuć.

00:09

Incident na nastupu K-pop grupe

Nastup je prekinut, a predstavnik ansambla je zamolio sve da napuste salu.

00:21

Incident na nastupu K-pop grupe 2

Serija koncerata muškog benda otkazana je nakon teške nesreće.

Dvojica povređenih izvođača bili su igrači za bend "Mirror", koji su učestvovali u seriji koncerata pod nazivom "MIRROR.VEARE“ u Koloseumu.

Serija koncerata, koja je počela 25. jula, trebalo je da ima ukupno 12 nastupa do 5. avgusta. Bio je to debi Canto-pop pevačke senzacije u Koloseumu.

(Kurir.rs / Variety.com)

Bonus video:

00:09

Tara Simov ima novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track