IZVINJENJE NEKA OKAČI MAČKU O REP! Kris Rok neće da priča sa Vilom Smitom, OVO sada kaže zbog šamara kojeg je od njega popio
Foto: Profimedia

Idi, begaj!

IZVINJENJE NEKA OKAČI MAČKU O REP! Kris Rok neće da priča sa Vilom Smitom, OVO sada kaže zbog šamara kojeg je od njega popio

Pop kultura -

Kris Rok nastavlja da se šali na račun Vila Smita, ali i da ignoriše glumčevo drugo video izvinjenje što ga je ošamario dok je Rok govorio na sceni tokom 94. dodele Oskara u Holivudu.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Komičar Kris Rok izostavio je bilo kakvo pominjanje novog izvinjenja glumca Vila Smita dok je u petak bio na sceni u Atlanti. Posredno se ipak osvrnuo na nesvakidašnji holivudski skandal, primetivši da je „otišao na posao sledećeg dana“ nakon što ga je „Suge Smit“ ošamario.

Nadimak koji je prilepio glumcu, Suge Smit, upućuje na Marion "Suge" Knight, bivše šefice izdavačke kuće poznate u SAD po svom agresivnom ponašanju.

Prethodno se Vil Smit ponovo izvinio Krisu Roku i u novom šestominutnom videu, priznavši da je njegovo ponašanje bilo neprihvatljivo, otkrio da se već obratio komičaru da razgovaraju o incidentu, ali da mu je rekao da „nije spreman za to.“

Vil Smit
foto: AP Chris Pizzello, Profimedia

Komičar se oglasio u okviru svoje svetske turneje Chris Rock Ego Death.Umesto da mu odgovori na izvinjenje, nastavio je da se šali na račun incidenta.

- Svi pokušavaju da budu j**ene žrtve“. I ako svi tvrde da su žrtve, onda niko neće čuti prave žrtve! Eto, mene je udario Suge Smit... Otišao sam na posao sledećeg dana, bio s decom.

Kasnije je ipak dobacio:

- Svako ko kaže da reči pogađaju, nikada nije bio udaren u lice!

Smit ga je napao nakon što je Rok izgovorio neprimerene reči na račun njegove žene, Džejde Pinket Smit. Rokova neslana šala koja se na nju odnosila bilo je podsećanje na film GI Jane iz 1997. godine, u kojem je glumica Demi Mur obrijala glavu.

Džejda Pinket Smit, Kris Rok
foto: AP/Chris Pizzello, EPA/Nina Prommer

Još uvek nije jasno da li je komičar zaista bio svestan da Džejda ima alopeciju, autoimuno oboljenje koje izaziva gubitak kose, kada se grubo našalio na njen račun.

(Kurir.rs/Sky News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track