RIČARD GIR I SILVESTER STALONE SE UMALO POTUKLI ZBOG PRINCEZE DAJANE: Isplivale mračne tajne iz prošlosti! Evo ko ih je razdvajao!
Foto: Profimedia, EPA Mike Nelson, AP/Joel C Ryan

SKANDAL

RIČARD GIR I SILVESTER STALONE SE UMALO POTUKLI ZBOG PRINCEZE DAJANE: Isplivale mračne tajne iz prošlosti! Evo ko ih je razdvajao!

Pop kultura -

Memoari Eltona Džona, naslovljeni "Me: Elton John", kada su pre dve godine izašli su iz štampe, odmah su podigli veliku buru u javnosti, a ona se ni danas ne stišava.

Legendarni muzičar Elton Džon bio je i još uvek je blizak prijatelj mnogih svetskih zvezda, ali njegova najpoznatija i najbliža prijateljica ostaje princeza Dajana, posle čije je tragične smrti napisao jednu od svojih najlepših pesama i posvetio je pokojnoj majci prinčeva Vilijama i Harija - "Candle In The Wind".

Elton Džon
foto: EPA

Budući da je princeza Dajana bila čest gost Eltonovih žurki, bilo je očekivano da će u ovim memoarima isplivati i poneka pikanterija o legendarnoj ledi Di.

Naime, kako Elton Džon piše, princeza Dajana je imala daleko veći uticaj na muškarce nego što smo mogli i da naslutimo. Tako se 1994. godine na jednoj londonskoj zabavi dogodio sukob dvojice slavnih glumaca oko toga ko će se udvarati princezi.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

- Ričard Gir i Dajana su odmah izgledali vrlo obuzeto jedno drugim - piše Elton i objašnjava da su ledi Di i princ Čarls u to vreme bili rastavljeni, dok je Gir tek raskinuo sa supermodelom Sindi Kraford.

To je, međutim, zasmetalo jednoj durgoj filmskoj zvezdi - i to akcionoj.

- Dok smo mi ostali ćaskali, nisam mogao da ne primetim čudnu atmosferu u prostoriji. Sudeći po pogledima koje im je upućivao, to što su se Dajana i Ričard Gir sprijateljili zasmetalo je Silvesteru Staloneu - otkrio je Elton Džon.

Ričard Gir
foto: Profimedia

- Mislim da je došao na žurku s namerom da zavede Dajanu, ali su mu planovi uništeni - piše muzičar.

Kad je došlo vreme za večeru, primetio je da su Gir i Stalone iščezli, a Dejvid Furniš (danas suprug Eltona Džona) uočio ih je kako se svađaju, spremni da celu situaciju reše pesnicama! Furniš ih je razdvojio, ali je tenzija ostala primetna cele večeri.

Silvester Stalone
foto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Posle večere, Dajana i Ričard Gir su seli ispred vatre, a Silvester je besno otišao kući - istakao je muzičar i dodao da je glumac vikao kako nikad ne bi ni došao da je znao da će "je*eni Princ iz bajke biti tu".

Nakon što su novinari lista People pozvali Girove predstavnike za štampu kako bi prokomentarisali ovaj odlomak, rečeno im je da glumac nema komentar, a Staloneov PR tim takođe nije dao odgovor.

(Kurir.rs/ Glossy)

Bonus video:

00:32

TRUBAČKA PRINCEZA ZABLISTALA NA GUČI: Drago mi je što sve više devojaka kreće mojim stopama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track