GLUMICA IZAZVALA NESREĆU I SADA SE BORI ZA ŽIVOT: Isplivao snimak nadzorne kamere i otkrio novi UZNEMIRUJUĆI detalj! (VIDEO, FOTO)
Foto: Profimedia

u komi

GLUMICA IZAZVALA NESREĆU I SADA SE BORI ZA ŽIVOT: Isplivao snimak nadzorne kamere i otkrio novi UZNEMIRUJUĆI detalj! (VIDEO, FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica En Hej je u komi i na respiratoru u bolnici, četiri dana nakon što je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu, rekao je u ponedeljak portparol glumice.

En Hejč
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Heč (53) hospitalizovana je u petak ujutro ubrzo nakon nesreće na Vestsajdu u Los Anđelesu, kada je automobil koji je vozila izgubio kontrolu, udario u kuću i zapalio se, saopštila je policija. U kući niko nije povređen, ali je vatra zahvatila kuću koju je gasilo deset vatrogasaca.

En Hejč
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da podsetimo, Heč se vozila u oblasti Mar Vista u Los Anđelesu kada je ušla u garažu stambenog kompleksa nakon što je verovatno udarila u ivičnjak. Meštani su pritekli da pomognu glumici, a jedan muškarac je zahtevao da izađe iz automobila. Glumica je ignorisala savet i ponovo upalila auto, dala u rikverc i velikom brzinom odjurila niz put.

En Hejš, En Hejč, nesreća
foto: Profimedia

Na fotografijama i video snimcima vidi se kako za volanom izgleda ošamućena nakon prve nesreće, a svedok ju je snimio sa flašom sa crvenim čepom u automobilu.

En Hejš, En Hejč, nesreća
foto: Profimedia

Kasnije je ponovo brzo skrenula sa puta, probila živu ogradu i brzinom od 150 kilometara na sat zabila se u obližnju kuću, a vlasnik je ostao nepovređen. U međuvremenu, nekoliko trenutaka pre nesreće procureli su i snimci nadzornih kamera, gde se jasno vidi da je Hejš umalo pregazila prolaznika.

En Hejš, En Hejč, nesreća
foto: Profimedia

Portparol policije Los Anđelesa rekao je u ponedeljak da su uzrok i okolnosti nesreće istražuju.

1 / 7 Foto: Profimedia

"U ovom trenutku ona je u izuzetno kritičnom stanju", rekao je on i dodao da Hejš "ima tešku povredu pluća koja je stavlja na mehaničku ventilaciju i opekotine koje zahtevaju hiruršku intervenciju".

Los Anđeles tajms je citirao vlasnika salona Venice Bič Ričarda Glasa koji je rekao da je Hejš posetila njegovu radnju i kupila crvenu periku neposredno pre nesreće, opisujući je kao "slatku devojčicu".

En Hejš, En Hejč, nesreća
foto: Profimedia

Heč je postala poznata po nastupu koji je osvojio Emi u televizijskoj drami "Drugi svet". Pojavila se u mnogim drugim filmskim ulogama, uključujući HBO seriju "Hung" i filmove "Wag the Dog" i "Cedar Rapids".

Našla se na naslovnicama tabloida kasnih 1990-ih zbog svoje veze sa komičarkom Elen Dedženeres, otprilike u vreme kada je komičarkapriznala da je lezbejka. Nakon razlaza, Hejš se udala za sinematografa Kolemana Lafuna, ali su se kasnije razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi sa glumcem Džejmsom Taperom, kolegom iz televizijske serije "Men in Trees".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:02

Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja