BRED PIT IMA CRNU LISTU GLUMACA S KOJIMA NIKAD VIŠE NE ŽELI DA RADI: Svi se pitaju da li je na spisku i Anđelina Džoli!
Foto: Profimedia

OTKRIO NJEGOV KOLEGA

BRED PIT IMA CRNU LISTU GLUMACA S KOJIMA NIKAD VIŠE NE ŽELI DA RADI: Svi se pitaju da li je na spisku i Anđelina Džoli!

Pop kultura -

Bred Pit navodno ima spisak glumaca s kojima nikada više neće raditi. Tako barem tvrdi Aron Tejlor Džonson, koji je s njim glumio u novom filmu "Bullet Train".

Oskarom nagrađeni glumac, koji je u svojoj decenijama dugoj karijeri radio s nizom velikih holivudskih zvezda, očito vodi evidenciju o glumcima koji mu se ne sviđaju, kao i o onima koji su mu dragi.

Bred Pit
foto: Profimedia

"On samo želi da unese svetlost i radost u svet i bude u društvu ljudi koji su tu da se dobro zabavljaju. Radite s mnogim glumcima i nakon nekog vremena počnete da beležite: 'Definitivno više nikad neću raditi s tom osobom.' I Bred ima ovaj spisak: spisak dobrih i spisak us*anih", rekao je za Variety Tejlor Džonson, koji u filmu "Bullet Train" glumi ubicu Tendžerina.

Tokom svoje slavne karijere, Pit je glumio uz neke od najboljih i najpoznatijih glumaca u Holivudu. Premda nije poznato ko se nalazi na njegovoj listi nepoželjnih i poželjnih saradnika, neka od imena na listi mogla bi biti Kejt Blanšet, Lupita Njongo, Leonardo Dikaprio, Tilda Svinton i njegova bivša supruga Anđelina Džoli.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Jedna od zvezda koja je definitivno na njegovoj listi "dobrih" je Sandra Bulok. Bred je snimio epizodnu ulogu u Sandrinom filmu "The Lost City", a ona glumi Mariju Bitl u "Bullet Trainu". A Bred se nada da će on i njegova "stara prijateljica" ponovo sarađivati ​​u budućnosti.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

"Sendi je stara prijateljica. Ona je nepokolebljiva osoba koju bih godinama mogao da tražim za usluge, a učinio sam to mnogo puta i uvek je tu. Bila je sjajna u trenutku, bila je sjajna osoba za imati pored sebe u takvoj situaciji koja je zapravo nekako intimna. Jednostavno je ispalo jako dobro i ona je imala svoj film, a ja sam morao da radim malo njenog. Mislim da ćemo nastaviti da radimo isto", rekao je Pit nedavno brazilskom voditelju Hugu Glosu.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track