ŠOK! PEVAČ OPTUŽEN ZA SILOVANJE POJAVIO SE U JAVNOSTI PRVI PUT POSLE 2 GODINE: Teško ga je prepoznati, ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

ne liči na sebe

ŠOK! PEVAČ OPTUŽEN ZA SILOVANJE POJAVIO SE U JAVNOSTI PRVI PUT POSLE 2 GODINE: Teško ga je prepoznati, ne liči na sebe! (FOTO)

Pop kultura -

Merilin Menson (53) snimljen je ove nedelje prvi put u javnosti nakon gotovo dve godine.

Muzičara su paparaci uhvatili dok je izlazio iz restorana u Los Anđelesu u kojem je bio na večeri s dugogodišnjom partnerkom Lindzi Usič (37), a bez šminke koji obično nosi bilo ga je teško prepoznati i plus je nabacio i nekoliko kilograma viška.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Pre dve godine, kada se nakon osam godina veze venčao s Lindzi, Menson je prestao da pije alkohol i od tada se ugojio. Za izlazak na večeru sa suprugom Menson je odabrao kombinaciju u svojoj omiljenoj crnoj boji, a u javnosti se zadnjih godinu dana nije pojavljivao zbog niza optužbi za seksualno zlostavljanje s kojima se suočio u prošloj godini.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Mensonova bivša devojka, američka glumica Evan Rejčel Vud, predvodila je tužbe protiv ovog problematičnog pevača. Tvrdi da je Menson prisilio na seks dok je snimao jedan od gmuzičkih spotova, a onda su krenule da isplivavaju razna svedočanja i gadosti koje je pevač navodno radio svojim žrtvama.

Merilin Menson
foto: Profimedia

Vud je u februaru 2021. prvi put iznela optužbe protiv Mensona, s kojim je počela da se zabavlja 2006. kada je ona imala 18, a on 37 godina. Par je bio u vezi četiri godine, a Vud je godinama kasnije iznela optužbe za seksualno i emocionalno zlostavljanje, iako je tek prošle godine imenovala Mensona kao svog navodnog zlostavljača.

1 / 4 Foto: Profimedia
Merilin Menson
foto: Profimedia

Mensona kome je pravo ime Brajan Varner, više od 15 žena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje. Jedna od žrtvi, njegova bivša devojka Ešli Morgan Smitlajn ispričala je svoje iskustvo, a tužila Mensona za seksualno zlostavljanje i teški oblik oduzimanja slobode kretanja.

Merlin Menson, Evan Rejčel Vud
foto: Shutterstock

Da podsetimo, kada je ranije ovog meseca otpečaćeno na hiljade stranica dokumenata koje su podnete tokom procesa Džonija Depa i Amber Herd na svetlo dana isplivala je prepiska Džonija Depa i Merilina Mensona iz 2016, u kojima muzičar upoređuje njegovu sadašnju suprugu Lindzi Juzik sa Amber Herd, u tom trenutku već Depovom bivšom ženom.

- Imam pored sebe Amber 2.0 - napisao je Menson Depu, požalivši mu se kako je Lindzi podnela zahtev za zabranu prilaska, te da je navela da ju je "pretukao" i da drži narkotike u kući.

Da sve bude bizarnije, uprkos svim porukama i optužbama, Lindzi i Merilin su stali na ludi kamen 2020, četiri godine nakon spornih poruka, a i dan danas su u braku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:35

PRE 15 GODINA SLUČAJNO JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEČAK U SRBIJI! Hit snimak harao je mrežama A SADA JE POZNATI GLUMAC I REŽISER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track