PONOVO BIH SNIMALA EKSPLICITNE SCENE: Miljana Gavrilović progovorila o ŠKAKLJIVIM TEMAMA, pa pričala o EMOCIJAMA prema KOLEGI!
Foto: Printskrin/Instagram

OŠTRO

PONOVO BIH SNIMALA EKSPLICITNE SCENE: Miljana Gavrilović progovorila o ŠKAKLJIVIM TEMAMA, pa pričala o EMOCIJAMA prema KOLEGI!

Pop kultura -

Predivna glumica Miljana Gavrilović koja je ukrala srca publike još u domaćoj seriji "Folk", sada se pojavila na Festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde se prošetala crvenim tepihom i sve ostavila bez daha. Na festivalu je premijerno prikazan film "Ala je lep ovaj svet", u kome je glumica participirala, a zatim dala svoj komentar na temu eksplicitnih scena, ali i emocija prema kolegama.

- Snimala bih ponovo eksplicitne scene. Za mene bi svaka glumica koja ima otpor prema svom telu trebalo da se zapita da li je to zaista njen poziv. Milsim da se ne treba opterećivati oko takvih scena, ako ti se ponudi dobra uloga, treba imati poverenja u reditelja - izjavila je umetnica.

- Nikada nisam imala emociju prema kolegi. Svi ljubavni glumački parovi ostvarili su bliskost mimo snimanja kada su se družili. Na samim snimanjima teško je da se to desi, glumci su se ispraksovali kada dođu na snimanje da odrade posao. Isto kao pevači kada se popnu na binu - objasnila je glumica.

Miljana Gavrilović
foto: Printskrin/Instagram

- Trudim se da ispostavim balans između dece i posla. Uvek nešto malo ispašta, mozak ti je uvek pored dece, da li su jeli ili spavali. Ipak, trudimo se da se isključimo i da se posvetimo maksimalno poslu u datom trenutku - rekla je glumica za Informer.

- Razmena energije na snimanju je jako važna za emotivni i poslovni prosperitet, a ja sam, na primer, jako puno sazrela u oba smera tokom snimanja ovog filma - zaključila je glumca.

(Kurir.rs /Informer.rs)

Bonus video:

11:05

TAD SAM DOMAĆICA, OSNOVNA ULOGA MI JE DA KUĆU DRŽIM POD KONTROLOM Mirka o braku sa Vujadinom: U BG-u on ima svoje MUŠKE AKTIVNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track