OD "IGRE SUDBINE" ZARADILA 227.700 EVRA! Evo koliko novca Milica Milša dobija za DAN SNIMANJA: Ona je najzaposlenija naša glumica!
Foto: Zorana Jevtić

NEVEROVATNO

OD "IGRE SUDBINE" ZARADILA 227.700 EVRA! Evo koliko novca Milica Milša dobija za DAN SNIMANJA: Ona je najzaposlenija naša glumica!

Pop kultura -

Glumica Milica Milša veliku ljubav fanova pridobila je ulogom Ade Kanački u popularnoj seriji "Igra sudbine", koja je do sada imala 586 epizoda.

Gotovo da nema osobe koja nije odgledala barem neku epizodu popularne serije, a Milica Milša je nje zaradila neverovatnih 227.700 evra i postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

Milica Milša
foto: Printscreen/Youtube/TVNMAZDA2

- Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! - priča za Informer izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

- Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će "Igra sudbine" postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track