LOPOVI OJADILI POZNATU PEVAČICU: Otišla na odmor, a kad se vratila doživela veliki ŠOK, evo šta su rekli iz POLICIJE!
Foto: Profimedia

au

LOPOVI OJADILI POZNATU PEVAČICU: Otišla na odmor, a kad se vratila doživela veliki ŠOK, evo šta su rekli iz POLICIJE!

Pop kultura -

Pevačica Maraja Keri je prošlog meseca bila na odmoru na ostrvu Kapri i Italiji a zatim u u Hemptonsu, a za to vreme je neko provalio u njen dom u Atlanti.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Page Six je objavio da je policija je potvrdila provalu koja je prijavljena 27. jula i dodaju da je istraga još uvek otvorena pa su informacije ograničene.

Zasad nije poznato šta su provalnici uzeli. Sajt je kontaktirao Marajine predstavnike za medije, ali još uvek nema komentara na ovu temu, a kako ni pevačicinog komentara.

Inače, vila u Atlanti je kupljena u novembru 2021. godine za 5.65 miliona dolara, ima 9 spavaćih soba, 13 kupatila, kao i bazen, teniski teren i igralište.

Inače, Maraja je provela prošli mesec u Italiji sa dečkom Brajanom Tankom i blizancima Monroom i Marokanom. Ona je delila fotografije sa odmora na svojim društvenim mrežama, pa su lopovi možda pomislili da je to odlično vreme za pljačku jer će kuća u Džordžiji biti prazna.

Samo dva dana pre provale Maraja je na društvenim mrežama objavila fotografiju iz svog novog doma i označila agenciju za nekretnine koja joj je pomogla da pronađe kuću iz snova u Hemptonsima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

Bajgaina vila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track