02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

legenda

OVO NIKO NIJE ZNAO O SLAVNOM GLUMCU: Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama, PROGOVORIO O NASTAVKU ŽIKINE DINASTIJE

Pop kultura -

Naš slavni glumac i reditelj Nikola Kojo dobio je čak dve nagrade na Sarajevo film festivalu.

nikola kojo
foto: Kurir televizija

Na ovoj prestižnoj manifestaciji naša ekipa uradila je intervju sa njim, a tom prilikom Nikola Kojo otkrio je Kurir televiziji kakve projekte sprema, zašto se upustio u rediteljske vode i da li ga raduje ponovna saradnja sa Brankom Katić.

- Posebno imponuje kada kolege glasaju i kada kolege nagrade vaš rad. To najviše prija - rekao je Kojo novinaru Kurir televizije Ljubomiru Radanovu i nagosvestio nove projekte:

- Pišem i radim još nešto drugo sa nekoliko kolega, ali ne bih još o tome dok se nešto ne ostvari. Serija "U klinču" je zanimljiva što je posvećena mladima, i što nešto takvo nije bilo dugo godina, a i što posle mnogo vremena opet radim sa Brankom Katić - rekao je Kojo.

nikola kojo
foto: Kurir televizija

Nikola Kojo je otkrio i detalje sa snimanja nastavka "Žikine dinastije".

- To se priprema. Odloženo je malo snimanje, verovatno tamo za neki zimski period. Malo se zna, ali ja sam režirao nekih 100 - ak reklamnih spotova, pa posle film "Stado". Režija je prirodni sled glumca koji ima kilometražu iza sebe - zaključio je srpski proslavljeni glumac Nikola Kojo.

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track