GLUMICA IZ FILMA MI NISMO ANĐELI SE SLIKALA ZA PLEJBOJ, PA POSTALA INSTRUKTORKA JOGE U INDIJI! Evo kako danas izgleda i šta radi!
Foto: Facebook

promenila život iz korena

GLUMICA IZ FILMA MI NISMO ANĐELI SE SLIKALA ZA PLEJBOJ, PA POSTALA INSTRUKTORKA JOGE U INDIJI! Evo kako danas izgleda i šta radi!

Pop kultura -

Lepu srpsku glumicu Mariju Jakšić gledali smo u brojnim domaćim serijama i filmovima 90-tih i 2000-tih godina, među kojima je ostala najzapamćenija po ulogama u "Mi nismo anđeli 2", "Mala noćna muzika" i "Mješoviti brak".

Kada je bila na vrhuncu slave Marija je odlučila da se skine skroz gola i slika za srpsko izdanje magazina "Playboy", a onda je napustila Srbiju.

Glumica, Plejboj, Marija Jakšić
foto: Printskrin

Već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gde se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi - jogi. Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge.

Marija Jakšić
foto: Facebook

Dobili sina kojem su dali ime - Tesla.

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja - izjavila je glumica u jednom intervju.

Podsetite se Marije i pogledajte kako sada izgleda!

1 / 7 Foto: Printscreen

Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom, a pomagala je i deci bez roditeljskog staranja i sa posebnim talentima.

(Kurir.rs / Mondo.rs)

Bonus video:

00:10

Grom udario u dalekovod u selu Trnava kod Čačka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track