EKSKLUZIVNO! SVE O VENČANJU GLUMAČKOG PARA! Ovaj detalj svadbe Baneta Trifunovića NI MLADA NIJE OČEKIVALA: Pevaće i SEVERINA!
Foto: Privatna arhiva

NEVEROVATNO

EKSKLUZIVNO! SVE O VENČANJU GLUMAČKOG PARA! Ovaj detalj svadbe Baneta Trifunovića NI MLADA NIJE OČEKIVALA: Pevaće i SEVERINA!

Pop kultura -

Popularni srpski glumac Branislav Bane Trifunović izgovoriće danas sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj devojci, hrvatskoj glumici, Tihani Lazović.

Oni su svoju ljubav već proslavljali u Hrvatskoj, za danas su oko 18 časova zakazali venčanje u Srbiji na kojoj je bilo mnogo njihovih poznatih prijatelja. Goste će na venčanju zabavljati Neno Belan i Dino Šaran i njegove Letu štuke. Specijalno kao iznenađenje stiže Severina. Mlada Tihana Lazović je njen veliki fan, a Bane se potrudio da dođe do nje i otpevaće četiri pesme.

Branislav Trifunović
foto: Privatna Arhiva

Tihana je za proslavu pred venčanje odabrala belu haljinu, dok se Branislav na zabavi pojavio u opuštenijoj varijanti. Pripreme za proslavu već su u toku, a kod Tihane se na instagram profilu mogu naći video snimci i slike o tome kako izgleda dan jedne mlade.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, mladenci su se upoznali pre tri godine kada su se u jednom beogradskom kafiću družili do zore u periodu kada se snimala serija “Tajkun”, prvoj nastaloj u produkcije "Fajerflaj", u kojoj su oboje glumili.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track