GLUMAC (78) OPTUŽEN ZA GNUSAN ZLOČIN! ŽENE TVRDE DA IH JE ZLOSTAVLJAO: Oduvek problematičan, čak je ŠMRKAO drogu sa svog psa!
Foto: Profimedia

jezivo

GLUMAC (78) OPTUŽEN ZA GNUSAN ZLOČIN! ŽENE TVRDE DA IH JE ZLOSTAVLJAO: Oduvek problematičan, čak je ŠMRKAO drogu sa svog psa!

Pop kultura -

Glumac Geri Bjusi (78) suočava se s optužbama za seksualno uznemiravanje koje se navodno dogodilo tokom godišnje konvencije Monster Manija održane u jednom hotelu u Nju Džersiju prošlog vikenda.

Geri Bjusi
foto: Profimedia

Policija Čeri Hila reagovala je zbog prijave seksualnog prestupa u hotelu, a kao rezultat istrage policijska uprava optužila je Bjusija prema dve tačke kaznenog dela seksualnog odnosa četvrtog stepena, jednoj tački kaznenog dela pokušaja seksualnog kontakta i jednoj tački uznemiravanja.

Odnosno, 4 prijave, 2 za seksualno uznemiravanje, tačnije "kontakt", jedna prijava za pokušaj "kriminalnog seksualnog kontakta" i jedna prijava za uznemiravanje.

Šef policije Čeri Hila Robert Kempf potvrdio je za CNN u subotu uveče da je u incident uključen Bjusi, koji je bio jedan od učesnika događaja.

Bjusi je najpoznatiji po ulozi Badija Holija u filmu "The Buddy Holly Story" iz 1978. godine, za koji je bio nominovan za Oskara za najboljeg glumca. Igrao je i u filmovima "Smrtonosno oružje", "Pod opsadom" i "Predator".

Geri Bjusi
foto: Profimedia

"Naš klijent, Monster-Mania LLC, pomaže vlastima u njihovoj istrazi o navodnom incidentu koji uključuje učesnike i slavnog gosta na prošloj konvenciji u Čeri Hilsu. Odmah po primanju pritužbe učesnika, slavni gost udaljen je s konvencije i upućen da se više ne vraća. Monster-Mania je takođe podstakla učesnike da kontaktiraju policiju kako bi podneli prijavu", kazali su iz advokatskee kancelarije koja zastupa Monster Maniju.

Inače, Geri je rodom iz Oklahome, imao sportsku fudbalsku stipendiju, ali njegovi snovi o karijeri fudbalera su nestali nakon povrede kolena.

Zatim se preselio u Holivud u potrazi za muzičkom karijerom. Ipak, gluma je prevagnula. Nakon par uloga, ovom ekscentričnom glumcu desila se nesreća na motoru 1989. godine, zbog vožnje bez kacige. Dobio je prelom lobanje.

Geri kaže da je ta nesreća bila njegov poziv ''za buđenje'', da dovede svoj zivot u red i ceni ga. Oporavio se dva meseca ranije nego što je bilo predviđeno i kaže da je razlog tome bila vera. Ova nesreća uticala je na rigorozniji zakon o nošenju kaciga u Kaliforniji.

Geri Bjusi
foto: Profimedia

Geri je nastavio sa glumom u akcionim trilerima poput filmova "Predator 2" i "Tačka prekida" sa Kijanu Rivsom i Patrikom Svejzijem. Njegov život je ponovo dobio preokret kada se glumac okrenuo kokainu i predozirao '95. godine. Tada je obećao da više neće imati dodira sa drogom, što mu je uspelo do danas.

Bio je toliko loše da je jednom prilikom ispustio kesu sa kokainom na svog psa i bez razmišljanja ušmrkao drogu sa ljubimca. Njegova karijera se nikad nije oporavila nakon operacije tumora veličine loptice za golf i hemoterapije.

Ima troje dece - sina Džejka sa prvom suprugom Džudi , ćerku Elektru sa Trejsi Hakinson i sina Luku sa suprugom Stefani Sempson.

Kada je učestvovao u Velikom bratu, ukućanima je pričao da je kroz njega prošao duh Patrika Svejzija i pokušao je da objasni kako se s duhovnim svetom lako povezuje pošto mu je srce stalo tokom operacije koju je imao posle saobraćajne nesreće na motoru.

Geri Bjusi
foto: Profimedia

"Došao mi je neki dan. Duh Patrka Svejzija prošao je kroz mene. I duh moga oca učinio je isto. I ja sam bio na drugoj strani posle operacije mozga", ispričao je.

"Nema tu ništa loše, osim ako ne želite da bude loše. Moraš to prihvatiti tako kako je", objasnio je glumac tada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:46

UVEK DOBIJAM ULOGE KRIMINALACA, A ON IMA PSIHIČKIH PROBLEMA: Popularni glumac progovorio zašto mu uvek daju uloge NEGATIVACA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track