NE POMINJE PARE NI POD RAZNO! Žena hoće RAZVOD, traži imovinu, a SILVESTER STALONE TROŠI SVE U ŠESNAEST i OVAKO se pravda
Foto: Twitter Printscreen

Konačno se oglasio

NE POMINJE PARE NI POD RAZNO! Žena hoće RAZVOD, traži imovinu, a SILVESTER STALONE TROŠI SVE U ŠESNAEST i OVAKO se pravda

Pop kultura -

Silvester Stalone se prvi put pojavio u javnosti otkako je njegova supruga podnela zahtev za razvod braka. Viđen je na projekciji filma "Samarićanin", u kome glumi superheroja.

Posle 25 godina zajedničkog života, Dženifer Flavin je odlučila da mu uruči šut kartu, a ujedno je, predajući zahtev za rastavu, zahtevala od suda da pod hitno zabrani rasipanje zajedničke imovine.

Silvester Stalone
foto: Printskrin/Instagram

"Na osnovu informacija i uverenja, muž se upustio u namerno rasipanje, iscrpljivanje i/ili rasipanje bračne imovine što je imalo negativan ekonomski uticaj na bračnu imovinu“, navedeno je prošlog petka (19. avgusta) u dokumentima koje je sudu predala majka njegove tri ćerke.

Dženifer je podnela zahtev za razvod braka i kako je navela – "druge olakšice“ od Stalonea u okrugu Palm Bič na Floridi, a izveštaji o raskidu preplavili su medije nekoliko dana nakon što je Stalone prekrio tetovažu svoje žene sa likom jednog od svojih pokojnih pasa Butkusa koji se pojavio u filmu Roki.

Silvester Stalone
foto: Printskrin/Instagram

U četvrtak je Stalone iznenada došao na projekciji u Njujorku. Planetarno omiljeni Roki nosio je crno odelo na pruge i crnu košulju, delovao je raspoloženo.

Slavni glumac se osvrnuo na izveštaje da su on i njegova supruga raskinuli bračne zavete zbog neslaganja oko tetovaže psa, što je bila inicijalna kapisla za navođenje niz drugih argumenata od strane Dženifer zašto mora da podnese zahtev za razvod braka.

Silvester Stalone
foto: Printskrin/Instagram

Stalone je za TMZ potvrdio da, iako su on i njegova žena bili u sukobu oko tetovaže, to nije izazvalo raspad njihovog braka.

- Nismo prekinuli vezu na tako trivijalan način. Samo smo išli u različitim pravcima. Ja najviše poštujem Dženifer. Uvek ću je voleti. Ona je neverovatna žena. Ona je najlepše ljudsko biće koje sam ikada sreo - poručio je Stalone.

(Kurir.rs/Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track