SLAVNI MUZIČAR OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Negirao optužbe, a evo šta je rekla njegova žena sa kojom je 20 godina
Foto: Profimedia

neprijatno

SLAVNI MUZIČAR OPTUŽEN ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Negirao optužbe, a evo šta je rekla njegova žena sa kojom je 20 godina

Pop kultura -

Vin Batler, frontmen kanadskog rok benda Arkad Fajr (Arcade Fire), optužen je zbog neprimerenog seksualnog ponašanja, prenosi Pitchfork.

Tri žene, inače obožavateljke benda, optužile zbog susreta koji su bili "neprimereni zbog razlike u godinama i u moći te zbog konteksta u kom su se dogodili".

Četvrta osoba ga je optužila zbog dva čina seksualnog uznemiravanja iz 2015. godine. Jedan se incident navodno dogodio kad su se zajedno vozili automobilom, a drugi se put Batler navodno nepozvan pojavio u stanu osobe koja ga optužuje za neprimereno ponašanje.

Batler, koji je 2001. godine osnovao Arcade Fire s Režin Časanj, s kojom se oženio 2003., priznao je da je došlo do navedenih susreta. Međutim, preko svog portparola je poručio da je u ponašanju postojao obostrani dogovor te da su sve osobe koje ga optužuju pristale na seks s njim.

"Nikad nisam dotakao niti jednu ženu protiv njene volje"

"Volim Režin svim svojim srcem. Zajedno smo 20 godina, ona je moja partnerka u muzici i u životu, moja srodno duša, i srećan sam i zahvalan što je pored mene. No ponekad je bilo teško održavati ravnotežu između uloga oca, supruga i kolege iz benda", započeo je muzičar svoju objavu.

U nastavku je priznao da je imao i druge romantične i seksualne veze dok je bio u braku. "Nema laganog načina da se ovo kaže, a najteža stvar koju sam morao napraviti jest da to kažem svom sinu. Većina tih veza bilo je kratkog veka, a moja supruga ih je bila svesna. Naš je brak bio nešto manje konvencionalan od većine drugih brakova", dodao je.

Istaknuo je da su svi odnosi podrazumevali obostrani pristanak odraslih ljudi. "Nikad nisam dotakao niti jednu ženu protiv njene volje, a svaka implikacija da jesam je jednostavno lažna", izjavio je Batler.

Režin Časanj je podržala svog supruga: "Vin je moja srodna duša, partner u pisanju pesama, moj suprug, otac mog predivnog dečaka. On je moj partner u životu i u muzici 20 godina", izjavila je muzičarka dodavši da ga podržava "jer zna da je on dobar čovek".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

NOVINARKA ŠOKIRALA: Neke naše POZNATE pevačice naplaćuju seks nekoliko HILJADA evra, a prostitucijom se najviše bave VODITELJKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track