POZNATI REPER IZBODEN NA SMRT: Nedavno je proslavio ROĐENDAN SVOG SINA: Zamislite da se ponašamo kao da znamo da je kraj blizu!
Foto: Printscreen/Instagram

TRAGEDIJA

POZNATI REPER IZBODEN NA SMRT: Nedavno je proslavio ROĐENDAN SVOG SINA: Zamislite da se ponašamo kao da znamo da je kraj blizu!

Pop kultura -

Poznati reper Pet Stej izboden je u ranim jutarnjim satima u blizini obale Halfaksa u Novoj Škotskoj u Kanadi, a kasnije je podlegao povredama, saopštila je policija, prenosi "Dejli mejl".

Iz policije su rekli da je Pet Stej hitno prebačen u bolnicu nakon napada, ali da su lekari bili nemoćni. Brat ovog muzičara potvrdio je za "Si-bi-es njuz" tragičnu vest.

Stej je imao 36 godina, a koliko je poznato javnosti, ne zna se za sada šta bi mogao da bude potencijalni motiv ubistva.

Samo dan pre ove tragedije reper je na Instagramu objavio spot za novu pesmu "Warm up". A prošle nedelje proslavio je peti rođendan svog sina Kalvina za kog je rekao da je njegov superheroj iz stvarnog života.

- Obožavam te, divim ti se, ti si dete, a ipak se ugledam na tebe. Stalno sam u neverici koliko sam ja srećan i koliko si ti poseban. Često sam plakao od sreće razmišljajući o tome i našoj posebnoj vezi - napisao je, a prošlog četvrtka je na Instagramu objavio poruku koja danas ima posebno značenje i koja glasi:

- Zamislite da se prema svim svojim prijateljima i voljenim osobama ponašamo kao da znamo da su im dani odbrojani.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track