SINDI KRAFORD KIDA KAKO IZGLEDA, A NAPUNILA JE 56. GODINU: Pitaju je KAKO, a ona otkrila PLAN ISHRANE: Izgubićete 5 kg za 7 dana!
Foto: Printskrin/Instagram

božanstvena

SINDI KRAFORD KIDA KAKO IZGLEDA, A NAPUNILA JE 56. GODINU: Pitaju je KAKO, a ona otkrila PLAN ISHRANE: Izgubićete 5 kg za 7 dana!

Pop kultura -

Nekadašnji supermodel Sindi Kraford vodi računa o svojoj ishrani, a uz nju možete da izgubite pet kilograma za sedam dana.

Iako se ne trudi da izgleda kao da ima 20, Sindi Kraford u 56. godini je prava bomba! Neguje svoju kožu, vodi računa o ishrani i kilaži, ali posebno pribegava jednom triku uoči važnih događaja.

Kako je i sama istakla, na njenih 177 cm, idealna težina je 58 kilograma, a najbolje od svega je što kod mini-dijete koju praktikuje nema gladovanja. Svi obroci su u malim porcijama. U suprotnom, metabolizam se usporava, a telo počinje da skladišti masti.

Sindi Kraford
foto: Printskrin/Instagram

Pravilo koje strogo poštuje kod ove dijete jeste da mora da bude uravnotežena, odnosno, da se sastoji od 30 odsto proteina, 40 odsto ugljenih hidrata i 30 odsto masti.

Primer jelovnika

Doručak: pržena jaja, komad tvrdog sira (30 grama) i komad ražanog hleba

Užina: zelena jabuka, grožđe ili voćna salata (150 grama)

Ručak: riba ili pileće meso (150 grama) sa zamrznutim povrćem, mali komad ražanog hleba

Užina: narandža ili 30 grama sira

Večera: kuvana govedina (150 grama), salata od povrća (100 grama) sa kašikom maslinovog ulja, četvrtina čaše kuvanog pasulja.

Sindi Kraford
foto: Printskrin/Instagram

Ukoliko osetite glad pred spavanje, Sindi savetuje da popijete čašu jogurta ili kefira sa niskim sadržajem masti. Dijeta se praktikuje dve nedelje, ali nekadašnji supermodel ističe da je moguće izgubiti pet kilograma za samo nedelju dana.

Bilo bi idealno uvesti i fizičku aktivnost ili makar svakodnevnu šetnju.

(Kurir.rs / Mondo)

Bonus video:

00:06

Kija Kockar grmi u bikiniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track