SERIJA O SATANISTIČKOJ SEKTI TRENUTNO NAJGLEDANIJA NA NETFLIKSU: Gledaoci besni zbog načina na koji se završava! JEZIVO! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Youtube/ Netflix

TRENUTNI HIT

SERIJA O SATANISTIČKOJ SEKTI TRENUTNO NAJGLEDANIJA NA NETFLIKSU: Gledaoci besni zbog načina na koji se završava! JEZIVO! (FOTO)

Pop kultura -

Netflix ima novu mini seriju imena "Devil in Ohio" (Đavo u Ohaju), koja je zasela na vrh trending liste u svetu.

UPOZORENJE: Tekst sadrži delove sadržaja serije!

U glavnim ulogama pojavljuju se poznata imena poput Emili Dešanel, Medelajn Artur i Sem Džeger, a glavni fokus serije je na istrazi vezanoj za satanistički kult u Ohaju.

Seriju je za Netflix kreirala Darija Polatin prema svojoj istoimenoj knjizi iz 2017. godine. "Devil in Ohio" sastoji se od osam epizoda, a na Netflixu se pojavila 2. septembra.

Đavo u Ohaju
foto: Printscreen/ Youtube/ Netflix

O čemu se u seriji radi

Nakon što je odbegla devojka Mej primljena u bolnicu s povredama, u svoj dom prima je psihijatrica Suzan. Međutim, njen svet uskoro se okreće naglavačke, jer se saznaje da Mej dolazi iz satanističke sekte, a njen dolazak preti Suzaninoj porodici.

"Definitivno nije ono što sam očekivao od trejlera"

Serija je dobila ocenu 6/10 na IMDB-ju, a na Rotten Tomatoes stranici svidela se 50 odsto korisnika.

Đavo u Ohaju
foto: Printscreen/ Youtube/ Netflix

"Definitivno nije ono što sam očekivao od trejlera, više je kao životni film koji je razvučen na osam epizoda s visokim budžetom. Ponekad je previše dramatična, ali je definitivno zabavna. Verovatno je mogla da se skrati na pet epizoda i bila bi malo bolja. Ne mogu da se žalim, zabavila me je", glasi jedna od pozitivnih recenzija.

"Serija započinje dovoljno snažno s prilično otvorenom pričom o devojci koja je pobegla kultu i stigla u obližnju bolnicu. Prvih nekoliko epizoda obavlja dobar posao i postavlja lestvicu očekivanja visoko. Problem je što se kasnije likovi razvodne i krenu da donose glupe odluke, a zbog završetka serije mi je uopšte žao što sam počeo da je gledam", glasi jedan negativan osvrt.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

03:03

OVO SU ZABLUDE O GLUMCIMA: Tihomir Stanić objasnio sa čime se suočava, i kakva mu je uloga u seriji Felix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track