PRELEPI GLUMAC ŽELEO DA GLEDA DOK MU SILUJU DEVOJKU: Procurile njegove GNUSNE prepiske, od kojih se UTROBA PREVRĆE (VIDEO)
Foto: Profimedia

IZOPAČENO

PRELEPI GLUMAC ŽELEO DA GLEDA DOK MU SILUJU DEVOJKU: Procurile njegove GNUSNE prepiske, od kojih se UTROBA PREVRĆE (VIDEO)

Pop kultura -

Teško da je iko i mogao da zamisli da se iza lica glumca Armija Hamera, jednog od najlepših i najtalentovanijih u Holivudu, zapravo krio izopačen um koji nije prezao ni od čega.

I ko zna do kada bi slika uzornog muškarca i cenjenog profesionalca ostala netaknuta da njegove žrtve nisu odlučile da progovore i iznesu u javnost detalje zlostavljanja koja se graniče sa onim što smo mogli da vidimo samo u horor filmu, piše Wanted.mondo.rs

Međutim, postojalo je mnogo toga što devojke nikada nisu iznele javno, sve do sada, a što je tema novog dokumentarca o zodelima glumca "House of Hammer".

Armi Hamer
foto: Profimedia

Zlostavljanja, kanibalizam, žigosanje, silovanja... samo je delić onoga što će se otkriti u seriji od tri dela koja će istraćiti optužbe za koje se tereti bivša holivudska zvezda od 2021. godine. Hamer je doduše od samog starta negirao ove optužbe.

Trejler, objavljen u sredu 10. avgusta, sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera.

U trejleru žene dele tekstove, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslala bivša holivudska zvezda.

U tekstualnoj poruci, koju je navodno napisao Armie Hammer, a koju je pročitala Džulija Morison, stoji: "Imam fantaziju o tome da neko dokaže svoju ljubav i odanost tako što će da mi dozvoli da ih vežem na javnom mestu noću i da njihovo telo učini slobodnim za upotrebu."

U trejleru se prikazuje glasovna poruka koju je Hamer navodno snimio i poslao.

"Moja opklada je podrazumevala da se pojavim kod tebe i da te potpuno vežem i onesposobim i da budem u mogućnosti da radim šta god želim sa svakom rupom u tvom telu dok nisam završio s tobom."

Armi Hamer
foto: Printscreen/ Youtube/ Discovery plus

Žene tvrde da je Hamer takođe slao poruke koje su glasile - "Ja sam 100 posto kanibal".

U novom trejleru se pojavljuje i Hamerova tetka, Kejsi Hamer, koja je producent i konsultant u dokumentarnoj seriji, koju su režirali Eli Hakami i Džulijan Hobs. Ona je 2015. napisala i knjigu pod nazivom "Surviving My Birthright" u kojoj tvrdi da ju je njen otac zlostavljao.

"Uskoro ću otkriti mračne, uvrnute tajne porodice Hamer", kaže Kejsi Hamer u trejleru.

Dokumentarna serija će se protezati dalje od Hamerovih zločina i raspravljati o njegovoj porodici i skandalima koji su mučili svaku generaciju.

Džulija Morison
Džulija Morisonfoto: Printscreen/ Youtube/ Discovery plus

Međutim, istini za volju, Hamer nije prvi u njegovoj porodici za koga se vezuju zločini. Glumčev pra-pra-deda, Džulijus Hamer, osuđen je za ubistvo iz nehata kada je umrla supruga ruskog diplomate nakon što joj je izvršio abortus 1920. godine.

Godine 1955. Džulijan Hamer je ubio čoveka u svojoj kući u Los Anđelesu zbog kockarskog duga, ali je on tvrdio da se branio i optužbe su odbačene. Ovaj dokumentarac dolazi nakon što su žene razotkrile Armija Hamera tokom pandemije 2021. godine, koje tvrde da im je glumac slao uznemirujuće poruke.

Kortni Vučeković
Kortni Vučekovićfoto: Printscreen/ Youtube/ Discovery plus

Vučeković je razotkrila kanibalističke tekstualne poruke koje joj je Hamer navodno slao. Svojevremeno je rekla da je Hamer želeo da joj "slomi rebra, peče meso na roštilju i da ga pojede".

Ostaje da sačekamo 2. septembar kada će dokumentarna srija imati premijeru, a već se sada čini da ono što ćemo saznati o nekada omiljenom glumcu definitivno nije za one sa slabim želucem.

(Kurir.rs/ Wanted.mondo.rs)

Bonus video:

03:11

KO ŽIV, KO MRTAV Film koji ćemo uskoro gledati u bioskopima, a potpisuje ga mladi glumac Rade Ćosić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track