NIKO NIJE IMAO POJMA DA JE TRUDNA: Najlepši holivudski par čeka ČETVRTO DETE! Kad se pojavila na događaju svima su pale vilice
Foto: Profimedia

LEPE VESTI

NIKO NIJE IMAO POJMA DA JE TRUDNA: Najlepši holivudski par čeka ČETVRTO DETE! Kad se pojavila na događaju svima su pale vilice

Pop kultura -

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds jedan su od najskladnijih parova u Holivudu, a da zaista žive pravu porodičnu idilu dokazuju i najnovije vesti. Naime, Blejk i Rajan očekuju svoje četvrto dete!

Par je prilično iznenadio javnost - oni vesti nisu podelili ni sa medijima, ni na društvenim mrežama, već se glumica juče jednostavno pojavila na samitu Forbes Women's u Njujorku, istakavši svoj poveći trudnički stomačić.

Naime, Blejk je s ponosom pozirala okupljenim fotografima u kratkoj, prozirnoj haljini sa zlatnim šljokicama, koja je jasno pokazala da je u drugom stanjom. Ipak, uprkos činjenici da je trudna, lepotica se nije ustručavala da ponese ultramoderne cipele sa platformom i vrtoglavo visokim potpeticama od najmanje 15 centimetara.

Blejk Lajvli
foto: Splash/Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par nije bio dostupan ni za kakav komentar, ali sudeći po veličini stomaka Blejk je zasigurno već ušla u peti mesec trudnoće.

Podsetimo, Blejk i Rajan upoznali su se 2010. na snimanju filma "The Green Lantern", a u tom trenutku oboje su bili zauzeti, pa su uspostavili samo prijateljski odnos. Ipak, godinu dana kasnije i jedno i drugo stavili su tačke na svoje prethodne veze, a 2012. uplovili su i u bračnu luku.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Danas uživaju u svojoj velikoj, veseloj porodici - imaju tri ćerkice Džejms (7), Ines (5) i Beti (2), a sada im stiže još jedna prinova! Svaka čast!

Inače, Rajan je u decembru prošle godine najavio da će uzeti pauzu od glume, kako bi se posvetio porodici i više vremena provodio sa decom.

"Najveća stvar za mene je to što ne želim da propustim sve što život nosi vezano za moju decu. Želim da živim kao normalan čovek, da moja deca imaju normalan raspored", objasnio je.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:09

Trudna Bojana Rodić pokazala savršenu liniju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track