KARDI B SE IZJASNILA KRIVOM ZA INCIDENT IZ 2018.GODINE: Dve žene su PRETUČENE u STRIPTIZ BARU, a sud je izrekao OVE KAZNE! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIKO NIJE IZNAD ZAKONA

KARDI B SE IZJASNILA KRIVOM ZA INCIDENT IZ 2018.GODINE: Dve žene su PRETUČENE u STRIPTIZ BARU, a sud je izrekao OVE KAZNE! (VIDEO)

Pop kultura -

Američkoj reperki, poznatoj pod umetničkim imenom Kardi Bi, prošle nedelje je bilo suđeno i to za dva prekršaja koja su proistekla iz svađe u avgustu 2018. godine, sa dve sestre koje su bile barmenke u striptiz klubu u Kvinsu, u Njujorku.

Kardi Bi
foto: Profimedia

Reperka Kardi Bi - pod pravim imenom Belkalis Almanzar - izjasnila se krivom za napad trećeg stepena i bezobzirno ugrožavanje drugog stepena, saopštio je portparol kancelarije okružnog tužioca Kvinsa. Osuđena je na 15 dana društveno korisnog rada, tri godine pune zaštite za dve žrtve i sudske takse.

Oglasila se i na Instagramu

- Sunce neće sijati svaki dan, ali zato volim što postoji sutra - napisala je 29-godišnja izvođačica u četvrtak na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je stigla u sudnicu. U komentarima na objavu, dobila je komplimente za njen "izgled filmske zvezde“, koji je uključivao usku belu haljinu, elegantnu bakarnu kosu punu volumena i ekstremno duge glamurozne nokte.

Sudija je bila malo direktnija, rekavši u svojoj izjavi da niko ne može biti iznad zakona.

- Niko nije iznad zakona. Izjašnjavajući se danas o krivici, gospođa Belcalis Almanzar i dvojica saoptuženih su prihvatili odgovornost za svoje postupke. Ova kancelarija je zadovoljna rezolucijom, koja uključuje odgovarajući rad u zajednici.

Kardi Bi
foto: Profimedia

Tuča iz 2018. je navodno izbila jer je reperka sumnjala da jedna od žena spava sa njenim mužem, reperom Ofsetom, koji je te noći nastupao sa svojom grupom "Migos" u Angels Strip Clubu. Bacale su se stolice, flaše i štapovi od nargila, saopštila je tada policija, kada su ta žena i još jedan radnik kluba lakše povređeni.

Kardi Bi
foto: Printscreen/Instagram

Kardi Bi je navodno imala još najmanje devet ljudi u svojoj pratnji u klubu, a svi su otišli ​​nakon sukoba u 3 sata ujutro. Kada ju je zaposlenik striptiz kluba identifikovao kao osumnjičenu za tuču, Kardi se predala policiji.

U oktobru 2018, lokalni njujorški novinski kanal izvestio je da se na snimku nadzora vidi kako poznata reperka baca kantu leda na dve žene, a Kardi Bi se i ranije sukobila sa njima u Atlanti u junu 2018, saopštila je stanica.

Kardi Bi
foto: Profimedia

U maju 2019, Kardi je odbacila sporazum o priznanju krivice koji bi joj dao uslovni otpust po onome što su prvobitno bile prekršajne ​​tačke. Nakon što je odbacila dogovor, njen slučaj je poslat Višem sudu, koji ju je kasnije optužio za dva krivična dela - pokušaja napada i razne prekršajne ​​prijave uključujući uznemiravanje, podstrekivanje, zaveru i bezobzirno ugrožavanje.

Kardi Bi
foto: Profimedia

Te optužbe su kasnije svedene na dva prekršaja za koja je reperka ove nedelje priznala krivicu. Deset dodatnih tačaka protiv nje odbačeno je u četvrtak, izvestio je "People". Od svađe, Kardi Bi i njen suprug Ofset - pravim imenom Kiari Kendrel Kephus - postali su roditelji sina Vejv Seta (1), a njihova ćerka Kultura Kiari (4) u to vreme bila je beba.

(Kurir.rs / LA Times)

Bonus video:

02:16

Ceremonija dodele Oskara 25. aprila u online formatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track