MALO NJIH ZNA DA JE KRALJ ČARLS IMAO AFERU SA ŽENOM NAJBOLJEG PRIJATELJA! Ona i Kamila se nisu podnosile, a on je oterao u LUDILO!
Foto: Profimedia

neverovatno

MALO NJIH ZNA DA JE KRALJ ČARLS IMAO AFERU SA ŽENOM NAJBOLJEG PRIJATELJA! Ona i Kamila se nisu podnosile, a on je oterao u LUDILO!

Pop kultura -

Otkako je postao kralj Čarls III je u centru pažnje brojnih svetskih medija, baš kao i njegova supruga Kamila Parker Bouls za koju se smatra da je ljubav njegovog života, ali retki znaju da je osim nje imao još jednu veliku ljubav.

kovčeg, kraljica Elizabeta II, kralj Čarls, princ Vilijam, princ Hari
foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

To je navodno bila Dejl Trajon, zvana Kanga, Australijanka koja se udala za jednog od prinčevih najboljih prijatelja, Lorda Entonija Trajona, a britanski mediji su svojevremeno pisali kako joj afera s Čarlsom slomila srce i um i od čega se nikada nije opravila.

Ona je Čarlsa upoznala preko supruga, a njena lepota i australijska neformalnost ubrzo su osvojile njegovo srce. Zapravo, obožavao ju je i ostatak njegove porodice, pa su ona i lord Trajon čak bili pozvani u Balmoral, gde je jahala s kraljicom.

Princ Čarls
foto: Printscreen

Ubrzo je Lord Trajon pozvao Čarlsa u svoju ribarsku kolibu na Islandu, gde se današnji kralj brzo zaljubio u ženu svog prijatelja. Odjednom je Dejl otkrila ogromnu moć koju u visokom društvu ima žena koja je postala prinčeva ljubavnica. Bilo je to nešto što je i Kamila itekako dobro razumela, ali ženi srednje klase iz Melburnea je to bilo pravo otkriće.

"Neki čak govore da je Čarls nju opisivao kao jedinu ženu koja ga razume. Dejl je tokom godina jako pažljivo pričala o Čarlsu o medijima, pa je negirala sve navode da je ikada bila u vezi s princem", kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

Dejl Trajon, Dejl Trajon Kanga
foto: BY MICHAEL STEPHENS / AFP / Profimedia

U isto vreme dok je bio s Dejl navodno je počela i njegova romansa s Kamilom. Dejl i Kamila nazvale su svoje sinove Čarls, i jednom i drugom princ je bio kum, a jedna drugu nisu mogle da podnesu. Na kraju, Kamila je bila ta koja je osvojila Čarlsovo srce.

Dejl je preminula 1997. godine, samo tri meseca nakon smrti princeze Dajane, sama, razvedena i bez prebijene pare.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track