Najnovije vesti

DŽABE JE MEGAN MARKL LILA SUZE? Kralj Čarls NEMA ŠANSE da popusti! Novim potezom pokazao šta STVARNO misli o sinu i snaji!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

JOŠ JEDAN SKANDAL U NIZU

DŽABE JE MEGAN MARKL LILA SUZE? Kralj Čarls NEMA ŠANSE da popusti! Novim potezom pokazao šta STVARNO misli o sinu i snaji!

Pop kultura

Od pomirenja u britanaskoj kraljevskoj porodici ipak nema ništa. To dokazuju i novi detalji o titulama koje treba da dobiju deca Megan Markl i princa Harija.

Nove detalje otkrila je poznavalac prilika na dvoru, Kejti Nikol. Gostujući nedavno u emisiji "True Royalty TV's The Royal Beat" rekla jeda je kralj Čarls III voljan da deci vojvode i vojvotkinje od Saseksa zvanično dodeli titule princa i princeze - ali "postoji upozorenje i to je upozorenje poverenja". Poverenje, stara boljka u odnosu Čarls, Megan i Harija.

Megan Markl
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodala je da dvor "mora da zna da može da veruje Megan i Hariju", piše Daily Mail, a dodela titule princeze odnosno princa Arčiju Harisonu i Lilibet Dajani bila bi u skladu sa odlukom kralja Džordža V iz 1917. godine.

Čini se da sama pravila kakva god da su, nisu kamen spoticanja u odluci Čarlsa o titulama, već upravo problemi u njegovom odnosu sa mlađim sinom i snajom. Koliko se saznalo, Hari nije želeo na večeru sa ocem i bratom Vilijamom u Balmoralu jer kralj nije dozvolio da tome prisustvuje i Megan. Zbog toga je otuđeni britanski princ za smrt bake saznao na putu do Škotske, propustivši možda i priliku da se oprosti od kraljice, koja je preminula osmog septembra.

princ Hari
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Na kraljičinoj sahrani, koja je upriličena pre pet dana u Londonu odnosno u Vindzoru, bilo je dešavanja koja i podržavaju i opovrgavaju tvrdnje da je došlo do poboljšanja na relaciji Megan - Hari - dvor, uz isticanje da ova druga preovlađuju. Tu su i sporne suze Megan Markl, pa njen potez da reši nesuglasice sa Čarlsom, kom je poslala pismo, kao i kraljeva poruka u govoru nakon smrti Elizabete II, da je uz Harija i njegovu suprugu.

Megan Markl i princ Hari su dan nakon sahrane otputovali u Kaliforniju, gde žive dve poslednje godine. Dočekali su ih majka vojvotkinje Dorija Ragland i njihova deca.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!
03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja