KAMILA HTELA DA POMOGNE MEGAN MARKL, ONA JE ODUVALA: Isplivali DETALJI odnosa nove kraljice i vojvotkinje! Imaju nešto zajedničko!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

OTKRIVA NOVA KNJIGA

KAMILA HTELA DA POMOGNE MEGAN MARKL, ONA JE ODUVALA: Isplivali DETALJI odnosa nove kraljice i vojvotkinje! Imaju nešto zajedničko!

Pop kultura -

Sahrana kraljice Elizabete se završila, pa su novi detalji knjige o britanskoj kraljevskoj porodici izašli na videlo. Princ Hari i Megan Markl intrigiraju javnost od samih početaka svoje veze, a najviše se pod lupom stavlja njihov odnos s ostalim članovima porodice.

Megan od prvog dana nosi epitet zlice koja je Harija okrenula protiv porodice. Sada se saznalo da je supruga njegovog tate, Kamila Parker Bouls navodno pokušala da pomogne Megan da se uklopi u porodicu. Davala joj je savete, ali je nailazila na čvrst otpor s Meganine strane.

Megan Markl
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova biografija o Kamili, čija je autorka Andžela Levin, otkrila je sočne detalje. Naime, Kamila je navodno organizovala nekoliko ručkova na koje je pozivala Megan i dala je navodno sve od sebe da se Megan osjeća prijatno u novoj porodici.

No Megan to nije doživljavala nimalo. U jednom delu knjige tvrdi se da je Kamila želela da pomogne Megan jer se i na početku svoje veze s Čarlsom borila s kraljevskom porodici da je prihvati. Pogotovo nakon skandala koje im je priuštila. S druge strane, Čarls je s njom pričao o umetnosti i pozorištu.

Kamila Parker Bouls
foto: Profimedia

Kamila joj je davala savete kako da se nosi s pritiskom koji je na svojim plećima nosila zbog veze s Harijem, ali Megan je to "bilo dosadno" i radije je radila po svom. Da ta priča drži vodu dokazuje i informacija da je pozvala Megan i Harija jednom na ručak, te je njima i ostalim gostima poslužila hranu koju je skuvala po receptima iz kuvara koji je Megan izradila uz pomoć ljudi koji su preživeli u požaru Grenfell Towera 2017. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track