KONSTRAKTA PRVI PUT USLIKANA NA PLAŽI: Dok se svi sunčaju u KUPAĆEM, ona se pojavila u HIT STAJLINGU! Uvek originalna! (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

UVEK SVOJA

KONSTRAKTA PRVI PUT USLIKANA NA PLAŽI: Dok se svi sunčaju u KUPAĆEM, ona se pojavila u HIT STAJLINGU! Uvek originalna! (FOTO)

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta se nakon osvojenog visokog petog mesta na Evroviziji takoreći sasvim povukla iz javnosti, osim što tu i tamo nastupa na festivalima po regionu i kod nas.

Kao što je i rekla u malobrojnim intervjuima nakon Evrovizije, jedva je čekala da se vrati u svoju svakodnevicu, što je i učinila.

Upravo jedan treunutak iz svoje svakodnevice je podelila na društvenim mrežama, što je izazvalo lavinu oduševljenih reakcija, kako zbog toga što retko objavljuje fotografije, tako i zbog toga što je još jednom pokazala koliko je jedinstvena i svoja.

Konstrakta
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Konstrakta je na Instagramu objavila fotografiju sa plaže, ali, za razliku od svojih prijateljica, nije pozirala u izazovnom kupaćem kostimu nego, naprotiv, odevena u crno od glave do pete, sa sve kapuljačom na glavi, dok su dve devojke pored nje ležale u bikinijima.

"Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl", "Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice", "Umetnica mora biti obučena na plaži", "Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno", nizali su se komentari na Tviteru.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta je privukla pažnju domaće publike kao pevačica sastava "Zemlja Gruva", da bi potom celu naciju učinila ponosnom visokim petim mestom na ovogodišnjoj Evroviziji sa pesmom "In Corpore Sano".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:06

TORINO NA NOGAMA Svi vrište zbog Konstrakte u pres centru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track