SUĐENJE VEKA DOBILO SVOJ FILM: Objavljen trejler o SAGI Džonija Depa i Amber Herd! Evo koji glumci tumače nekadašnji ljubavni par
Foto: Printscreen YouTube

NEKO ĆE OZBILJNO PROFITIRATI

SUĐENJE VEKA DOBILO SVOJ FILM: Objavljen trejler o SAGI Džonija Depa i Amber Herd! Evo koji glumci tumače nekadašnji ljubavni par

Pop kultura -

Nakon što je završena uzbudljiva sudska parnica između bivšeg glumačkog para Džonija Depa i Amber Herd, objavljen je trejler za igrani film "Hot Take: The Depp/ Heard Trial".

Trejler je objavljen na američkoj striming platformi Tubi, a glumačku ekipu čine Mark Hapka (Dep), Megan Dejvis (Herd), Mari Karing kao njena advokatica Elejn Bredehoft i Melisa Marti kao Depova advokatica Kamila Vaskez.

Podsetimo, Dep je tužio bivšu suprugu za klevetu i tražio 50 miliona dolara zbog teksta koji je objavila 2018. u The Washington Postu, a u kojem je pisala o porodičnom nasilju. Iako ga nije direktno spomenula, taj članak je negativno uticao na njegovu karijeru, pa su završili na sudu. Porota je na kraju stala na glumčevu stranu, te je dobio 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara odštete. Amber Herd dobila je protivtužbu za klevetu i dva miliona dolara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track