BEZ BRUSA U PROVIDNOJ HALJINI NA NEDELJI MODE?! Kejt Mos ne mari što JOJ SE SVE VIDI, pa nastavlja da ŽARI PARIZOM u crnom autfitu
Foto: Profimedia

Bez pardona

BEZ BRUSA U PROVIDNOJ HALJINI NA NEDELJI MODE?! Kejt Mos ne mari što JOJ SE SVE VIDI, pa nastavlja da ŽARI PARIZOM u crnom autfitu

Pop kultura -

U utorak uveče na Nedelji mode u Parizu luksuzni brend "Yves Saint Laurent" predstavio je novu kolekciju za proleće/leto 2023, a revija je održana podno Ajfelove kule, pod zvezdanim nebom. Ovaj spektakl su iz prvo reda posmatrale i brojne poznate dame - Kejt Mos, Anja Rubik, Ana Delo Ruso, Rouzi Hantington-Vajtli, Hejli Biber...

Kejt Mos
foto: Profimedia

Pažnju je više od svih privukla Kejt Mos, pojavivši se u elegantnom, jednostavnom, a opet neverovatno efektnom izdanju koje je većinu okupljenih ostavilo bez daha. Nakon njene ispovesti o svim porocima mladosti, Kejt je dokazala da "klasika" nikada ne izlazi iz mode.

Proslavljena manekenka poznata je kao osvedočeni ljubitelj klasičnih komada, pa se i ovog puta opredelila za klasik iz ženskog ormara - malu crnu haljinu.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Kejt je zablistala u pripijenoj haljini dugačkih rukava od rastegljivog materijala i sa naborima sa obe strane, a ovu toaletu koja asocira na 90-e potpisuje upravo YSL i njena cena je oko 2.000 evra.

Lepa 48-godišnjakinja pokazala nam je i da mala crna haljina ne mora da bude dosadna; upravo suprotno - uz pažljivo odabrane dodatke ovo može da bude vrlo kreativan, efektan izbor.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Mosova ju je upotpunila bogatim, veštačkim krznom u crnoj boji, tankim, zavodljivim najlonkama, upadljivim nakitom u zlatnoj boji i lepim sandalama sa kaišićima. Ona je vamp utisku doprinela i crvenim karminom, te zavodljivom šminkom i zalizanom punđom.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Posebno seksi pečat donela je njena odluka da ne ponese brus, te su joj se bradavice jasno nazirale kroz tanku tkaninu. Bez obzira na ovaj izazovan detalj, Kejtino izdanje nam se zaista dopalo, a šta vi kažete? Pišite nam u komentarima.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

00:17

Anastasija Ražnatović otputovala u Pariz sa tetkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track