KRALJICU JOŠ NISU PREŽALILI, A MEGAN MARKL VEĆ SPREMA OSVETU?! Zna se i kad kreće u OFANZIVU, a ON joj je najveći TRN U OKU!
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

USKORO

KRALJICU JOŠ NISU PREŽALILI, A MEGAN MARKL VEĆ SPREMA OSVETU?! Zna se i kad kreće u OFANZIVU, a ON joj je najveći TRN U OKU!

Pop kultura -

Megan Markl odavno je poznata kao žena koja je unela razdor u britansku kraljevsku porodicu. Prvo je ukrala srce princa Harija, pa se udala za njega, a onda mu rodila dvoje dece i odvela ga u SAD. Kroz niz intervjua ocrnila je kraljevsku porodicu, te nagnala muža da okrene leđa kruni i svemu uz šta je odrastao, a iako je u poslednje vreme bio mir zbog smrti kraljice Elizabete II, sad se vraća s novim napadima.

Megan Markl
foto: Profimedia

Naime, Megan je najavila datum povratka emitovanja svog podkasta u kojem je pričala o mnogim temama, a između ostalog i iznosila optužbe protiv kraljevske porodice. Tvrdila je, uz supruga Harija, da su njega emocionalno zapostavljali, da su prema njoj postupali rasistički, kao i da su ih ostavili bez finansijskih sredstava. Ipak, s obzirom na to da je nakon "bega" iz Velike Britanije ipak uspela da proda Netflixu ugovor za dokumentarac za 20 miliona dolara, reklo bi se da joj ne ide tako loše.

Njen podkast je bio na kratko stopiran kako bi se odala počast kraljici Elizabeti, koja je preminula 8. septembra. Podkast se zove "Archetypes", a trebalo bi da nova epizoda svetlo dana ugleda već početkom sledeće nedelje, odnosno 4. oktobra.

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY

Uz ovu vest, koja je mnoge razbesnela jer smatraju da nije u redu da se podkast vraća tako brzo nakon kraljičine smrti, priča se i da će Megan deo svog podkasta menjati, kao i deo scenarija za Netflixov dokumentarac. Kako stvari stoje, želi da menja deo koji se tiče princa Vilijama i kralja Čarlsa III, jer je očito dosad spremala nove šokantne optužbe protiv njih, a sada kada je Čarls novi kralj, želi da mu se dodvori i ponovo uspostaviti bolje odnose.

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Prema rečima stručnjaka za kraljevsku porodicu, najveći problem u toj nameri trebao bi da joj bude princ Vilijam, koji nikako njoj nije sklon. On smatra da je već previše puta osramotila kraljevsku porodicu i da joj ne treba davati više šansi.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track